2022 03 16

SOULZ #ForEverySoul | Premium

Mados pasaulis žavingas tuo, kad kiekvienas žmogus, pasirinkęs skirtingus drabužius, gali susikurti savitą stilių, atitinkantį tiek jų gyvenimo būdą, tiek vertybes, tiek, galbūt, karjeros statusą. SOULZ pristato naują 2022-ųjų pavasario - vasaros kolekciją pavadinimu #ForEverySoul, kuria nori pasakyti, jog drabužius, padėsiančius išreikšti save, Soulz.lt ras tikrai kiekvienas. Nesvarbu ar jums reikia išskirtinai elegantiškos suknelės, ar laisvalaikio kostiumo, ar jaunatviškos spalvingos striukės, ar griežtos eilutės biuro aprangos etiketui - vienas žmogus viską ras po vienu stogu.

Pirmoji #ForEverySoul tema - premium stilius

Pavasariui atėjus ne tik persižiūrime savo spintas, bet ir ieškome inspiracijų, kuo jas papildyti. SOULZ šį sezoną siūlo dėmesį atkreipti į premium klasės prekinius ženklus, kurie ne tik išsiskiria savo dizainais bei modeliais, bet ir puikia kokybe. Dauguma premium klasės prekinių ženklų savo gamyboje pasitelkia brangesnius audinius, kokybiškesnę siuvimo techniką, todėl drabužiai būna ilgaamžiškesni. Nors dėl kiek didesnės kainos prieš perkant tokį drabužį šiek tiek ilgiau pamąstome, tačiau atsidarę savo spintą ir kas kartą jį ten pamatę, džiaugiamės kokybišku bei ilgaamžiu pirkiniu.

Fashionistų pamėgtas ilgaamžiškumas

Jei pavasario spintos papildymo dairysitės tarp tokių fashionistų pamėgtų prekinių ženklų kaip Sandro, BOSS, Weekend Max Mara ir panašių, turbūt pastebėsite, kad dažniausiai jų modeliai būna itin lengvai derinamų spalvų. Tokio tipo drabužius yra itin lengva derinti prie jau turimų ir norėsis juos dėvėti kasdien. Mados pasaulyje mėgstama sakyti, kad ne mes tarnaujame daiktams, o jie tarnauja mums, todėl investavus kiek daugiau į drabužį, skatiname nelaikyti jo spintoje, o džiaugtis juo ir dėvėti kuo dažniau!

Kokybiškų aksesuarų pasaulyje

Kai kalbame apie avalynę bei rankines, dažniausiai kokybė aplenkia grožį ir tampa prioritetu. Soulz šį sezoną siūlo atkreipti dėmesį į klasikinius aksesuarus, puoštus stilingomis, tačiau ne vienadienėmis detalėmis. Prekiniai ženklai Karl Lagerfeld bei Coccinelle nudžiugins plačiu stilingų rankinių asortimentu, prekinis ženklas HUGO gamina puikias pinigines bei diržus, BOSS, Weekend Max Mara - stilingą bei kokybišką avalynę, o pastarasis Weekend Max Mara - ir stilingus aksesuarus moterims, mėgstančioms į derinius įnešti šiek tiek spalvų. Stilingas, praktiškas ir šį sezoną itin aktualias rankines moterims siūlo prekiniai ženklai Sandro bei Maje.

Spalvinga pavasario spinta

Jei esate vienas tų, kurie itin vertina kokybišką aprangą, tačiau negali gyventi be ryškių spalvų, su SOULZ tikrai neprapulsite. Šį sezoną ryškios spalvos itin aktualios, o daug skirtingų bei spalvingų modelių siūlo prekiniai ženklai Sandro bei Maje. Ateinantį sezoną itin aktualios bus ryškios bei plačios kelnės, įvairiais raštais marginti klasikinio modelio švarkai, romantiškos suknelės bei stilingi žaketai. Taip siūlome dėmesį atkreipti į neseniai prie SOULZ šeimos prisijungusį prekinį ženklą KENZO, kuris yra ypatingai mėgstamas fashionistų. O prekinis ženklas Sportmax siūlo platų asortimentą drabužių spalvingos, jaunatviškos klasikos gerbėjoms.

Premium mada vyrų spintoje

Premium prekinių ženklų drabužius mėgsta tikrai ne tik moterys. Vyrai, lygiai taip pat, nori atrodyti bei jaustis gerai dėvėdami savuosius drabužius. Šiame segmente rasite ne tik klasikinio stiliaus marškinių, polo marškinėlių ar kelnių, bet ir džinsų, laisvesnių švarkų, avalynės ir aksesuarų. Mėgstamiausi vyrų prekiniai ženklai, siūlantys išskirtinai kokybiškus bei stilingus drabužius - BOSS, Armani Exchange, HUGO.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon