2022 04 22

SOULZ #ForEverySoul | Mados tendencijos

Karščiausios mados tendencijos kasmet vis ryškesnės, drąsesnės, vis labiau nepaisančios lyties ar aprangos kodų taisyklių. Šie metai tikrai ne išimtis, tad pristatome jau šeštą SOULZ #ForEverySoul temą - mados tendencijos.

Mini manija

Jei galvojote, kad trumpučiai mini sijonai liko 2000-ųjų pradžioje, merginų muzikos grupių spintose - labai klystate! Mini sijonai, suknelės ir net palaidinės grįžo su trenksmu ir užkariavo mados savaičių gatves. Mini sijonų bei suknelių medžiagos taip pat labai įvarios - nuo klasika tapusio džinso, iki tvido, nuo sportiškos medvilnės, iki romantiškų lengvai krintančių audinių. Daugybę stilingų mini sijonų siūlo prekiniai ženklai Mango, Sandro, Maje, Imperial.

Kuo ryškiau, tuo geriau

Šiais metais pasiteisinimo, kodėl nevilkite ryškių drabužių, būti neturėtų. Gatvės nusidažo ryškia geltona, raudona, ypač - neonine rožine spalvomis. Ryškios spalvos simbolizuoja ne tik atgimimą šį pavasarį, bet ir drąsą dėvėti tai, kas jums patinka labiausiai. Rinkitės sukneles, švarkus, kelnes, o jei dar kiek baisu - ryškius aksesuarus, kurie tikrai pagyvins derinius. Ryškių drabužių ieškokite prekinių ženklų Mango, Imperial, JJXX, ViCOLO, Selected, Diesel lentynose.

Žalia it žolė

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais - žalia spalva nusipelno atskiro dėmesio. Jos šį sezoną bus daug ir visur. Žalios spalvos detalės įpūs gyvybės į bet kurį derinį, nepaisant to ar pasirinksite ryškų švarką, ar kepurę su snapeliu. Žalias detales siūlo prekiniai ženklai Mango, Sandro, Jack&Jones, Vila, Imperial.

Motociklininko drabužis

Nors odinės striukės jau seniai tapo klasika, šį sezoną jos didesnės, grubesnės, storesnės odos, su daugiau detalių ir labiau primenančios motociklininkų aprangas. Į gatves grįžta 1990-aisiais populiarios striukės, todėl ieškokite tokių, kurios būtų panašios į jūsų mamos ar tėčio jaunystėje dėvėtą striukę. Stilingas odines striukes siūlo prekiniai ženklai Diesel, Mango, BOSS, Sandro, Ted Baker.

Dryžiukų manija

Jei savo spintoje neturite nei vieno dryžuoto drabužio, metas šią situaciją pakeisti. Šį sezoną madingi visi įmanomi dryžiai - klasikiniai marinistiniai, platūs, siauri, vertikalūs, spalvoti, kryžminiai… Telieka pasirinkti arčiausiai prie širdies esantį variantą ir puoštis juo į valias! Stilingų dryžiukų ieškokite prekinių ženklų Mango, Sandro, Diesel, Tom Tailor Denim, Weekend MaxMara lentynose

Kuo atviriau, tuo geriau

Palaidinės, sijonai ir net džinsai su įvairiais medžiagos iškirpimais mus sudomino jau praėjusią vasarą. Šiemet Jie grįžta dar didesni, platesni ir įdomesni - madinga viskas nuo prakirptų nugarų, į dienos šviesą ištrauktų klubų kaulų, raktikaulių ar net drąsesnių iškirpimų krūtinės srityje. Jei tokio tipo cut-outs jums ne prie širdies, rinktinės dizainerių Jacquemus išpopuliarintas plonytes ažūrines šleikutes suknelėse bei palaidinėse, vos viena kita sagute užsegamus megztinius. Tokių drabužių ieškokite prekinio ženklo Mango lentynose.

Gyvenimas ant platformos

Nors platforminiai batai visuomet šmėžavo gatvėse, tačiau ilgam laikui juos buvome padėję į aukščiau esančią lentyną, laukti geresnių laikų. O tie geresni laikai yra DABAR. Šį sezoną visi įmanomi batai keliasi ant platformos ir visai nesvarbu kokie jie - platforminės basutės, sportiniai bateliai, aukštakulniai ar net paprasčiausios šlepetės. Platforma būtina visur! Stilingas platformas siūlo prekiniai ženklai Mango, Aldo, Desigual.

Per didelė rankinė

Po to, kai išgyvenome micro rankinių sezoną, tokio dalyko kaip per didelė rankinė - tiesiog nėra. Šį sezoną aktualiausios rankinės yra tos, kuriose telpa visas gyvenimas ir dar daugiau. Rinkitės ryškią,  neutralią, maišo tipo, pintą, bucket modelio, minimalistinę ar boho stiliaus. Tinka viskas, į ką telpa daugiau nei papildoma veido kaukė ir ausinės. Didelių rankinių dairykitės prekinių ženklų Max Mara, Mango, Furla, Max&CO, Sandro lentynose.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon