2022 03 24

SOULZ #ForEverySoul | Jaunimui

Stebint pasaulinių dizainerių kolekcijas bei naujienas parduotuvių lentynose, nesunku pastebėti, kad madoje dominuoja jaunatviškumas ir lengvas vėjavaikiškumas. Mus supa ne tik lengvi drabužių atspalviai, bet ir modernūs kirpimai, įdomios detalės, kurias sudaro skirtingos sagos, užtrauktukai, aplikacijos. Šį sezoną SOULZ savo naujoje pavasario-vasaros kolekcijoje #ForEverySoul šneka apie tai, kad kiekvienas iš mūsų gali atrodyti kaip tik nori, o kiekvieną norą išpildyti padės Soulz.lt

Antroji #ForEverySoul tema - jaunimo stilius

Pavasaris dažnam mūsų siejasi ne tik su ilgesniais vakarais, bet ir su lengvesniais drabužiais, ryškesnėmis spalvomis, drąsesniais aksesuarais. Būtent taip būtų galima apibūdinti jaunimo stilių, kuris, nors ir drąsesnis, tikrai neturi amžiaus cenzo. Šio stiliaus drabužiai leidžia eksperimentuoti, išreikšti save bei kas kartą sukurti vis kitokį įvaizdį. Itin gerai tarpusavyje dera bei stilingą derinio dinamiką sukuria skirtingų audinių tekstūros, į vieną vietą sudėtos ryškios spalvos ar viena prie kitos derančios detalės.

 

Jaunatviška bei moderni klasika

Klasikiniai drabužiai bei deriniai tikrai neturi būti nuobodūs. Šį sezoną SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į klasikinių kirpimų drabužius, tokius kaip švarkai, plataus modelio kelnės, polo marškinėliai, lietpalčiai ar klasikiniai marškiniai ilgomis rankovėmis. Oversized tipo švarkas suteiks deriniui modernumo, plačios kelnės - puikiai tiks tiek biure, tiek savaitgalį mieste, o baltus marškinius pakeitę spalvotais, kasdienišką derinį paversite daug įdomesniu. Tokio tipo drabužius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Imperial, Vero Moda, Only, JJXX.

Jūs sugalvojot, SOULZ ir Mango turi

Prekinis ženklas Mango yra puikus pavyzdys, kaip vienoje vietoje galima surasti viską, ko gali reikėti jūsų spintai. Jis puikiai pataiko į karščiausias sezono tendencijas, todėl nesvarbu apie kokį drabužį pagalvosite, tikėtina, kad jį tikrai rasite Soulz.lt po prekiniu ženklu Mango. Nuo spalvingų oversized tipo švarkų, šilkinių suknelių, modernių batų, stilingų žaketų, iki prakirpimais dekoruotų džinsų, modernių kostiumų bei šį sezoną itin aktualių lietpalčių.

Patogi kasdiena

Per pastaruosius du metus į savo spintą įsileidome ne vieną ir ne du laisvalaikio drabužius. Tačiau jau turimų džemperių ar laisvalaikio kelnių tikrai nereikia laikyti vien išvykoms į mišką. SOULZ siūlo tokius drabužius miksuoti su moderniais klasikiniais drabužiais taip sukuriant stilingus derinius. Calvin Klein Jeans, Tommy Jeans, Noisy May prekiniai ženklai siūlo daugybę skirtingų palaidinių, džemperių, kurie puikiai dėrės tiek su džinsais, tiek su klasikinio kirpimo kelnėmis. O medvilnines laisvalaikio kelnes tikrai verta paandyti derinti su klasikiniais švarkais bei smart avalyne - tokie deriniai yra itin jaunatviški.

Diesel - futuristinis modernumas

Prekinis ženklas Diesel pažįstamas kone kiekvienam mados gerbėjui. Šį sezoną į jį atkreipti dėmesį verta dar labiau nei bet kada. Prekinis ženklas pasižymi unisex modeliais, kurie puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims, todėl yra labai mėgstamas jaunimo tarpe. Šį sezoną SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į šviesaus džinso kelnes bei švarkus, kuriuos puošia išversto audinio detalės, į švelnių spalvų džemperius, palaidines su siūlėmis išorėje, lietpalčius, kurie gali būti tiek klasikiniai, tiek primenantys superherojų drabužius. Nepamirškite ir išskirtinių bei itin kokybiškų aksesuarų - kuprinių, rankinių, diržų

Jaunatviškos rankinės - užimtai kasdienybei

Rankinė yra neatskiriama kiekvienos moters aprangos dalis. O jei jūsų dienos tokios, kad vienu metu reikia būti keliose vietose, sutalpinti į rankinę visą savo gyvenimą ir dar stilingai atrodyti, išsirinkti tinkamą gali būti tikras iššūkis. Rankinė gali tapti tikru derinio akcentu, todėl siūlome dėmesį atkreipti į ryškesnes, pastelinių spalvų rankines - tokias šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Mango, Aldo, Desigual, Diesel. Itin aktualios bagetės tipo rankinės, kurios puikiai pritaikomos tiek dieną, tiek vakare bei į fashionistų spintas sugrįžusios maxi dydžio tote rankinės, į kurias telpa visas gyvenimas.

Avalynės gerbėjų aukso amžius

Šiais laikais avalynės pasirinkimas yra toks platus, kad net ir įnoringiausias žmogus atras tobulai jam tinkančią porą. Šį sezoną stilingos avalynės “žaidime” tikrai pirmauja prekės ženklai Mango,  Aldo, siūlantys daugybę skirtingų modelių: nuo ryškių aukštakulnių, iki miesto šlepečių storu padu, nuo gladiatoriaus basučių iki spintos kapsulės dalimi jau tapusių sportinių batelių. Pastarųjų asortimentą puikiai papildo prekinis ženklas PUMA.

Aksesuarų karalystėje

Net jei jūsų stilius labiau atitinka klasikinio minimalizmo aprašymą, SOULZ siūlo į savo spintą įsileisti bent šiek tiek vėjavaikiškumo ir pažaisti su detalėmis. Tokie prekiniai ženklai kaip Mango, Maje, Sandro, Diesel siūlo platų pasirinkimą spalvingų diržų įdomiomis sagtimis, įvairiais raštais margintų skarelių, spalvingais rėmais puoštų akinių nuo saulės.

Jaunatviška vyro spinta

Nors noras eksperimentuoti su drabužiais tikrai nepriklauso nuo lyties, tačiau vyrai yra dažniau linkę turėti mažiau, neapsikrauti detalėmis ir rengtis tai, kas atrodo gerai ir yra patogu. Tačiau  šį sezoną SOULZ siūlo eksperimentuoti bei atkreipti dėmesį į tokius prekinius ženklus kaip Jack&Jones, Only&Sons, Antony Morato bei Diesel, kurie siūlo itin stilingus bei modernius drabužius. Dar viena neatsiejama stiliaus detalė - stilinga kepurė, o tokią rasite tarp New Era gaminių. Beje, vyrams tikrai nereikia apsiriboti vyrų skyriumi! Pasirinkus didesnį dydį moterų skyriuje, puikiai pritaikysite drabužius ir sau. Tam puikiai tiks megztiniai, lengvi vasariški marškiniai ar net kelnės.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon