2022 03 15

Vyrų mados pasaulis: 2022-ųjų pavasario - vasaros tendencijos

Pagaliau atėjęs pavasaris įsisuka ne tik į moterų, bet ir į vyrų spintas, kuriose šiemet karaliauja spalvos, laisvi siluetai ir tėčio aprangą primenančios detalės. Dienos, kai vyrai rengdavosi santūriai ir išskirtinai vyriškai jau tikrai praeityje! Laisvėja ne tik griežti siluetai, bet ir spalvų paletė, vyrišką madą papildo “minkštesnės” detalės. Kuo gi šį sezoną rengsis vyrai?

Spalvinga kelnių paletė

Dažnu atveju vyrai savo spintoje turi vos keletą porų kelnių ir jos visos būna klasikinių spalvų: juodos ar tamsiai mėlynos. Šį sezoną SOULZ ziūlo atkreipti dėmesį į skirtingų spalvų, platesnio modelio kelnes, kurios padės sukurti itin stilingus derinius. Platesnis modelis bus patogus kasdienai, nevaržys judesių ir puikiai derės tiek prie džemperių, tiek prie švarkų. Tokius kelnių modelius siūlo prekiniai ženklai Tom Tailor, Diesel, Selected, G-Star RAW.

Stilingasis žaketas

Šį sezoną klasikinius megztinius vyrų spintose keičia susagstomi žaketai, kurie ne tik puikiai šildo, bet ir atrodo itin stilingai. Ypatingai aktualūs drabužiai, puošti universitetų logotipus primenančiomis aplikacijomis. Žaketas - itin universalus drabužis, kurį sluoksniuojant galėsite dėvėti žiemą, o priderinus prie trumparankovių marškinėlių - vėsesnę vasaros dieną. Stilingus žaketus siūlo prekiniai ženklai Jack&Jones, Celio, Tom Tailor Denim.

Megzta liemenė iš tėčio spintos

Megztos liemenės tikrai nėra mados revoliucija. Tokio tipo drabužius dėvėjo mūsų tėčiai bei seneliai, o madai besisukant ratu, šį sezoną jos ir vėl tampa aktualios. Ypač verta atkreipti dėmesį į spalvingesnes liemenes ir derinti jas ne su marškiniais, bet su laisvo modelio marškinėliais - taip sukursite itin stilingą bei laisvą miesto įvaizdį. Tokių liemenių žvalgykitės prekinių ženklų Jack&Jones lentynose.

Marškiniai vietoje švarko

Nors marškinius daugelis dar priskiria biuro drabužiams, tačiau tiesa ta, kad marškinių pasirinkimas - milžiniškas ir juos tikrai pritaikysite visose gyvenimo situacijose. Šį sezoną itin aktualūs storesnio audinio marškiniai, kuriuos vyrai nešioja ant trumparankovių marškinėlių, vietoje storesnio švarkelio ar net striukės. Atkreipkite dėmesį į prekinius ženklus Calvin Klein Jeans, Tommy Jenas, Only&Sons, HUGO, Jack&Jones.

Vasaros dienos stilinguose sandaluose

Karštomis vasaros dienomis moterys šoka į atviras basutes, o vyrai - į sportinius batelius? Tikrai ne! Vyrai, lygiai taip pat kaip ir moterys, dėvi stilingus sandalus, primenančias gladiatorių laikus. SOULZ siūlo dėmesį atkreipti į odinius, klasikinių spalvų, minimalistinio dizaino sandalus. Tokio tipo avalynės ieškokite preikinių ženklų BOSS, Aldo lentynose.

Akiniai saulėtoms dienomis

Šį sezoną vyriški akiniai nuo saulės yra pačių įvairiausių formų ir spalvų. SOULZ siūlo nebijoti eksperimentuoti ir akinius nuo saulės dėvėti kaip išskirtinį aksesuarą. Stilingus akinius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Only&Sons, Aldo.

Stilinga kepurė - kiekvieno vyro spintoje

Kepures su snapeliu bei panamos stiliaus skrybėles gatvėse stebime jau ne pirmą sezoną, tačiau šiemet jos dar spalvingesnės bei išskirtinesnės. Net jei drabužių derinys nuo galvos iki kojų yra juodas, spalvinga kepurė jį pavers išskirtiniu. Tokio tipo kepurių ieškokite tarp BOSS, New Era, HUGO, Armedangels, Strellson.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon