2022 03 31

SOULZ #ForEverySoul | Verslas

Kone kiekvieną dieną, atlikę savo ryto rutiną atsistojame prie savo drabužių spintos ir užduodame sau klausimą “ką apsivilkti šiandien?”. Vieną dieną leidžiame sau būti laisvesniais ir rinktis jaunatvišką stilių, kitą - norime prabangesnio įvaizdžio, trečią - puikiausiai jaučiamės su laisvalaikio drabužiais vaikščiodami miške. Naujoji SOULZ 2022-ųjų pavasario-vasaros kolekcija  #ForEverySoul ne tik spindi šviežiausiomis kolekcijomis, bet ir parodo, kad kiekvieną dieną galite atrodyti kaip tik norite, o drabužius bei aksesuarus pritaikytus kiekvienai nuotaikai rasite vienoje vietoje - Soulz.lt

Trečioji Soulz #ForEverySoul tema - verslo stilius

Jokia ne paslaptis, kad didžiąją dalį savo gyvenimo mes praleidžiame darbe. O tiems, kurių pirmadienis prasideda verslo susitikime ar biure, kuriame vyrauja griežtas aprangos kodas, tikrai kyla klausimas “ką apsivilkti šiandien?”. Griežtas aprangos kodas iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti nuobodus, tačiau Soulz atkreipia dėmesį, kad pasirinkus modernias detales, net ir verslo stilius gali būti itin stilingas.

 

Klasikinis švarkas - visiems gyvenimo atvejams

Klasikinis švarkas į mūsų gyvenimus atkeliavo kaip kostiumo dalis, tačiau šiandien jis puikiai pritaikomas ir kasdieniuose deriniuose. Nors ryškios spalvos švarkas verslo susitikime kiek iškristų iš konteksto, tačiau yra visa galybė detalių, kurios padės švarko įvaizdį paversti stilingesniu. Rinkitės tamsiai mėlynos, pilkos ar net baltos spalvos gaminį. Atkreipkite dėmesį į įdomesnio dizaino sagas, kišenių detales, languoto audinio švarkus. Rinkitės ne klasikinio kirpimo, o šiek lengvai oversized modelį, atkreipkite dėmesį į dviborčius švarkus, puoškite juos spalvingomis fantazijomis. Tokius švarkus siūlo prekiniai ženklai Strellson, Marella, BOSS, Max&Co, Cinque.

Klasikinės kelnės - ne vien į biurą

Klasikinės kelnės su kantu jau kuris laikas yra itin mėgstamos fashionistų. Nors jos plačiai paplitusios dalykinėje aprangoje, tačiau jas labai lengva derinti ir su sportiniais bateliais bei platesniais lietpalčiais. Būtent todėl savo klasikines kelnes galite dėvėti ne tik darbe, bet ir po jo. Na o kas liečia biuro aprangą, vyrai dažniau renkasi klasikinius modelius, o štai moterys gali būti kiek laisvesnės - rinktis siauresnes, platesnes, vilnones, sunkiai krintančio audinio kelnes. Visi šie modeliai bus ir “į temą”, ir puikiai Tarnaus jūsų kasdieniniame gyvenime. Tokių kelnių ieškokite prekinių ženklų Marella, Max&Co., Joop!, Strellson, Gerard Darel lentynose.

Dalykiniai marškiniai - nebūtinai balti

Marškinius savo spintoje turime turbūt kiekvienas. Ir nors vieni - į darbą, kiti - laisvalaikiui, tai nereiškia, kad “darbiniai” negali virsti “šventiniais”, o laisvalaikio - “darbiniais”. Žinoma, viskas priklauso nuo jūsų aplinkos, tačiau darbinių situacijų būna pačių įvairiausių, tad nereikėtų savęs įsprausti į griežtus rėmus, kai tai nėra būtinybė. Atkreipkite dėmesį į marškinius, puoštus lengvais raštais, dryžiais, spalvotomis detalėmis, raukiniais, kaklaskarės efektą sukuriančiomis detalėmis. Tokių marškinių dairykitės tarp prekinių ženklų Marella, Max&Co, Tommy Hilfiger, Ted Baker, Joop!

Batai - labai svarbi įvaizdžio dalis

Batai labai svarbūs ne tik verslo įvaizdyje, jiems didelį dėmesį reikėtų skirti visais gyvenimo atvejais. Pirmiausia jie, žinoma, turi būti patogūs, tačiau jei ieškote ne tik patogios, bet ir stilingos bei dailios avalynės, Soulz siūlo atkreipti dėmesį į šias detales. Rinkitės uždaresnę, neutralių spalvų avalynę, kuri puikiai derės prie skirtingų drabužių. Jei renkatės loafer tipo avalynę, kuri šiuo metu itin aktuali, nepamirškite ir tos pačios spalvos kojinių. Moterims puikiai tiks stilingi aukštakulniai storu kulnu, vyrams - masyvesnio modelio klasikinio tipo batai. Itin didelį batų pasirinkimą siūlo prekinis ženklas BOSS, taip pat stilingų batų ieškokite tarp prekinių ženklų Calvin Klein, Max&Co.

Stilinga įvaizdžio detalė - rankinė

Rankinė labai dažnai tampa mūsų derinio akcentu. Jei darbo dienomis jūsų pečių nevargina nešiojamo kompiuterio svoris, greičiausiai jums pakaks nedidelės rankinės, kurią lengvai pritaikysite ir savaitgalio išvykose. Jei, vis gi, dienos metu su savimi nešiojatės pusę gyvenimo, siūlome atkreipti dėmesį į dideles rankines, kurios šį sezoną dar ir itin aktualios! Soulz siūlo rinktis smagesnę, stilingesnę rankinę - atkreipkite dėmesį į skirtingą furnitūrą, spalvas, medžiagiškumą ir suteikite savo įvaidžiui žaismingumo. Itin platų rankinių asortimentą siūlo prekinis ženklas Coccinelle, taip pat - Furla, Tommy Hilfiger.

Spalvingos detalės - įvaizdžio prieskoniai

Jei kiek prisibijote eksperimentų su apranga, Soulz siūlo į savo įvaizdį įtraukti spalvingas detales, kurios suteiks žaismingumo bei modernumo. Rinkitės spalvingas skareles ar fantazijas, diržus, su įdomesnėmis sagtimis, raštuotas kojines, spalvingus kaklaraiščius, papuošalus. Aksesuarų ieškokite prekinių ženklų Ted Baker, BOSS, Joop!, Coccinelle, Tommy Hilfiger, Max&Co. lentynose.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon