2022 04 08

SOULZ #ForEverySoul | Laisvalaikis

Ilgėjant dienoms ir giedrėjant orams, vis daugiau laiko praleidžiame gryname ore, gamtoje, įvairiose laisvalaikio veiklose. Tad pristatome jums jau ketvirtąją SOULZ #ForEverySoul temą - laisvalaikio stilių. Kad ir kokia būtų jūsų profesija bei gyvenimo būdas, laisvalaikiui skirtų drabužių atrasime kone kiekvienoje spintoje! O kokie jie aktualiausi šį sezoną?

Amžinasis džinsas

Laisvalaikio stilius - tai tikrai ne vien laisvi medvilnės kostiumai, su kuriais leidžiame vakarus ant sofos. Viena populiariausių laisvalaikio stiliaus medžiagų - amžinasis džinsas bei jo deriniai. Šį sezoną itin aktualūs all jeans deriniai, kuriuose nuo galvos iki kojų dominuoja džinsas. Derinkite tarpusavyje skirtingų spalvų, raštų, detalių turinčius džinsus ir sukurkite itin stilingus derinius! Įvairių džinsų rasite prekinių ženklų Armedangels, Only, Armani Exchange, Calvin Klein Jeans, MAX&Co., Tommy Jeans lentynose.

Džinsas keliauja į vasarą

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad stora džinso medžiaga tinkama tik šaltesniems orams, tačiau jiems atšilus, džinso drabužius drąsiai nešamės su savimi į vasaros derinius. Laisvalaikiui puikiai tiks ilgesnio modelio šortai, laisvi plono džinso marškiniai, kuriuos galėsite dėvėti vėsesniais vasaros vakarais vietoje švarko, džinsinės suknelės, liemenės bei į gatves sugrįžę kombinezonai. Tokius drabužius siūlo prekiniai ženklai Sandro, MAX&Co., Mango, Tommy Jeans, Calvin Klein Jeans.

Stilingas ir patogus laisvalaikis

Atšilus orams daug dažniau keliaujame į gamtą, prie jūros, ar tiesiog leidžiame laiką miestų parkuose. Tam puikiai tinka laisva, judesių nevaržanti, tačiau stilinga apranga, su kuria neatrodysite kaip ką tik išėję iš sporto salės. SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į jaukius minimalistinius džemperius ar pastarųjų metų hitu tapusius laisvalaikio kostiumus. Su jais jausitės jaukiai, patogiai bei stilingai! Tokių džemperių bei laisvalaikio kostiumų dairykitės tarp prekinių ženklų PUMA, Armedangels, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Tom Tailor Denim.

Basic marškinėliai - kiekvienam gyvenimo atvejui

Paprasti medvilniniai marškinėliai niekam nėra naujiena, tačiau SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į tvarius, kokybiškus, minimaliomis aplikacijomis ar raštais margintus marškinėlius, kurie gali tapti laisvalaikio derinio vinimi. Šį sezoną itin aktualūs oversized tipo marškinėliai ilgesnėmis nei įprasta rankovėmis, dryžuoti raštai, aplikacijos ant priekinės kišenės, ar detalės matomos tik nugaroje. Stilingus marškinėlius siūlo prekiniai ženklai Armedangels, Tommy Jeans, PUMA, Tommy Hilfiger.

Kabinkite į spintą laisvalaikio striukes

Kol pavasario orai dar nedžiugina didele šiluma, nepamirškime laisvalaikio striukių, kurios ir sušildys, ir taps ryškia derinio detale. Laisvalaikio striukės neturėtų būti aptemptos, liemenuotos bei nepatogios kasdienai. Rinkitės platesnius modelius, dideles kišenes, platesnes rankoves, kad po jomis tilptų ir šiltesni džemperiai. Taip pat šį sezoną SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į dygsniuotas striukes, nes jos -  itin aktualios. Laisvalaikio striukių rasite prekinių ženklų Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Tommy Jeans, Tommy Hilfiger lentynose.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon