2022 02 22

Soulz Fantasy: talentingųjų Emilijos Dagytės ir Evelinos Deveikaitės duetas

Artėjant šiltajam sezonui, naujienų netrūksta ne tik fizinių parduotuvių lentynose bei jūsų spintose, bet ir SOULZ.lt. Pristatome naują projektą Soulz Fantasy, kur bendram darbui jėgas sujungia talentingiausi stilistai bei fotografai. Šį kartą tai nepriekaištingą skonį bei estetikos pajutimą visame, prie ko prisiliečia, demonstruojanti stilistė Emilija Dagytė bei išskirtinio talento fotografė Evelina Deveikaitė, kurios darbai puošia tokius leidinius kaip Elle Russia.

Emilijos stiliaus pojūtis užkabina daugelio akį, o išskirtinių derinių nuotraukos tikrai nugula inspiracijų albumuose. Emilijos parinktus derinius ir ją pačią meistriškai įamžinusi Evelina Deveikaitė puikiai atskleidė ne tik stilingiausius ateinančio sezono drabužius, bet ir nuotaiką.

 

Balaklava arba vaikystės kepurės sugrįžimas

Turbūt daugelis mūsų atsimena vaikystės laikų vilnos kepures, kurios žvarbiomis žiemomis puikiai šildydavo ne tik galvą, bet ir tapdavo puikiu, į visas puses nesiplaikstančiu šaliku. Tiesa, tais laikais jos neatrodydavo itin stilingai, o šiurkšti vilna nebūdavo tokia maloni, kokia gali būti. Šį sezoną į tokio tipo aksesuarus mes ne tik kad nežiūrime kreivai, bet jų trokštame! Dėl balaklavos pavadinimą gavusio galvos aksesuaro pakvaišusios visos fashionistos, o Emilija jį meistriškai derina su tos pačios spalvos Mango batais bei skaniu it karamelė Sportmax odiniu paltu.

Skanioji žalia

Šį sezoną žalios spalvos tikrai netrūks - kaip gausiai ja puošis gamta, taip pat gausiai puošis ir mados pasaulis. Nors viena ji gali pasirodyti per ryški, tačiau priderinus ją prie žemės atspalvių drabužių, ji tampa puikiu akcentu. Emilija šį sezoną siūlo atkreipti dėmesį į jau minėtą galvos aksesuarą balaklavą, blizgias Mango aukštakulnes basutes ar itin modernius mules tipo batus ant kulno. Jei tokių detalių pasirodys mažai, atkreipkite dėmesį į stilingą prekinio ženklo JJXX žaketą ar Mango papuošalus.

Švarkas - jūsų spintos karalius

Nors švarkas yra visiška klasika, tačiau jį vis dažniau renkasi net ir tos moterys, kurios niekada nebūtų pagalvojusios, kad kada dėvės oversized tipo švarką. Šį sezoną būtent tokie švarkai ir aktualiausi - tiesaus kirpimo, platesnių pečių, storesnės vilnos bei dekoruoti klasikiniais, tačiau tuo pačiu moderniais raštais. Emilijos pasirinkimas - prekinio ženklo Sandro švarkai, kurie yra puikus klasikos ir modernumo pavyzdys.

Džinsas ant džinso, ant džinso

Džinsus savo spintoje turi kone kiekvienas. Tai neatsiejama spintos ir kasdieninių derinių dalis, kurią savo kolekcijoje turi net ir pati ekstravagantiškiausia fashionista. Emilija siūlo dėmesį atkreipti ne tik į džinsus, bet ir į džinsinius švarkus, sijonus, palaidines ir net kombinezonus. Stilingus džinsinius drabužius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Mango, Only, Maje, Diesel.

Stilingoji rankinių ruletė

Šį sezoną stilingų rankinių pasirinkimas - beribis. Praėjusį sezoną karaliavusias mikro rankines keičia didesnės bei talpesnės rankinės, o klasikines spalvas papildo ir ryškios. Emilija šį sezoną siūlo atkreipti dėmesį į prekinių ženklų Maje, Mango, Furla, Coccinelle rankines bei nebijoti ne tik ryškių spalvų, bet ir įdomesnių formų, kurios deriniui suteiks išskirtinumo.

Skirtingų tekstūrų žaismas

Norint deriniams suteikti išskirtinumo bei modernumo, tačiau tuo pačiu pabėgti nuo griežtos klasikos, Emilija siūlo derinti skirtingus audinius ir tekstūras. Atkreipkite dėmesį į jau minėtą džinsą, kuris puikiai dėrės su medvilnės marškiniais bei vilnos megztiniais. Dirbtinė oda gali puikiai atrodyti su ta pačia vilna ar net šilko imitacija. O vasaros karalius linas, puikiai atrodys derinamas su sunkesne oda ar jau minėtu džinsu. Puikių klasikinių detalių jums pasiūlys prekiniai ženklai Sandro, Calvin Klein, JJXX, Mango.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon