2022 04 06

Soulz Fantasy: eskpresyviosios Sintija Selicka-Užane bei Miks Užans duetas

Naujasis Soulz fantasy projektas, kuriame bendram darbui jėgas sujungia nepriekaištingu skoniu pasižymintys stilistai bei talentingiausi fotografai, įsibėgėja. Šį kartą pristatome Latvijoje puikiai pažįstamą Sintiją Selicka-Užane, kuri daug metų ragavusi modelio karjeros nusprendė tuo neapsiriboti ir jau kuris laikas stebina mados pasaulį savo drąsiais deriniais, netikėtomis spalvų kombinacijomis bei nepakartojamu estetikos pajutimu. Ją puikiai įamžina ne kas kitas, o jos vyras Miks Užans - Latvijoje gerai žinomas mados fotografas. Kartu jie meistriškai atskleidė ryškiausias šio sezono tendencijas.

 

Saldžios it vasara spalvos

Turbūt jau pastebėjote, kad ryškių spalvų šį pavasario-vasaros sezoną tikrai netrūks. Parduotuvių lentynos traukia akį jau iš tolo, nes rožinės, oranžinės, žalios bei mėlynos spalvų drabužiuose norisi net paragauti. Šį sezoną spalvų estafetėje pirmauja prekiniai ženklai Sandro, Mango, Maje, kur savo mėgstamą spalvą ras kiekviena. Sintija meistriškai derina saldžią rožinę - Sandro švarkas, Mango auliniai batai bei Weekend Max Mara rankinė puikiai dera prie klasikinio kirpimo kelnių su kantu.

Karališkoji mėlyna

Nors šio sezono spalva yra very peri, tačiau tiesa ta, kad kuo ryškiau, tuo geriau! Ypač šiam posakiui tinka mėlyna spalva, kuri kaip mat nukelia mus į atostogas prie žydro vandenyno. O kol iki vasariškų orų dar tolokai, Sintija renkasi dangaus mėlio Mango paltą, kuris puikiai dera su išskirtinio modelio pinta rankine. Na o kad ryškumo derinyje nepasirodytų per maža, mėlyna spalva atrodys dar ryškiau, jei ją papildysime raudonais Weekend Max Mara akcentais.

Gaivioji žalia

Žalia spalva šį sezoną aktuali kaip niekada, vienintelis skirtumas nuo praėjusių sezonų yra tas, kad šiais metais ji dar ryškesnė ir dar geriau pastebima, beveik neoninė. Sintija siūlo atkreipti dėmesį į klasikinio modelio tačiau moderniais raštais puoštą Mango suknelę, kuri puikiai dera su stilingomis Aldo basutėmis bei populiaria panamos stiliaus kepure. Šį sezoną daugybę žalių pasirinkimų taip pat siūlo prekiniai ženklai JJXX, Maje, Sandro.

Gėlėta it vasaros pieva

Nors monochrominiai deriniai šį sezoną itin aktualūs, tačiau pamirštos nelieka ir gėlėtų pievų gerbėjos. Gėlių raštai puikiai dera kartu su vienspalviais drabužiais, taip sukurdami romantišką, bet tuo pačiu ir modernų derinį. O jei norisi išeiti toliau iš savo komforto zonos, rinkitės gėlių raštus nuo galvos, iki kojų. Gėlėtus modelius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Maje, Weekend Max Mara.

Klasikinė balta - visada madinga

Kad ir kiek spalvotų drabužių turėtume, baltos ar pieno baltumo spalvų drabužiai visuomet bus klasika bei puiki bazė spalvoms “lipdyti”. Norint sukurti stilingą bei spalvingą derinį, SOULZ pataria turėti bent kelis šviesių spalvų drabužius, kurie sukurs puikų kontrastą ir neleis jums paskęsti spalvų jūroje. Daugybę šviesių bazinių drabužių siūlo prekiniai ženklai Mango, Sandro, PUMA.

Futuristika ir amžinai madingas džinsas

Sintijos stilius išties išskirtinis ir savo deriniuose ji nebijo ne tik spalvų, bet ir išskirtinių futuristinių detalių, kurios deriniams suteikia modernumo. Šį sezoną itin modernus prekės ženklas Diesel - netikėtos siūlės, spalvingos aplikacijos, sportiniai elementai bei dirbtinė oda yra būtent tai, kas turėtų kabėti jūsų spintoje. Na, o jei futuristikos kiek prisibijote, siūlome atsigręžti į amžinai madingą džinsą ir eksperimentuoti su juo - džinsiniai deriniai nuo galvos iki kojų dar niekada nebuvo tokie madingi.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon