2021 11 18

Šaltasis sezonas su SOULZ: kokį viršutinį drabužį rinktis, norint atrodyti stilingai ir jaustis patogiai?

Atėjus lapkričio mėnesiui, nespėjame net mirktelėti, kai dangus apsiniaukia, mėgstamiausias paltas pasidaro per plonas, o pirštinių palikimas namuose tampa dieną sugadinančiu nutikimu. Gera žinia yra ta, kad turime paruošę jums daugybę patarimų, kokį viršutinį drabužį rinktis norint ne tik patogiai bei šiltai jaustis, bet ir itin stilingai atrodyti!

Nepamainoma šilta striukė

Gyvenant Lietuvoje, kur žiemos yra gana nenuspėjamos, šilta striukė tampa nepakeičiamu sezono drabužiu. Ji šilta, bet tuo pačiu ir gana lengva, todėl žiemos metu ją vilkint labai patogu judėti tiek mieste, tiek gamtoje, o didelis šaltis pro ją neprasibrauna. Jei norite, kad jūsų įvaizdis nebūtų nuobodus, atkreipkite dėmesį ne į juodas, o į išskirtinių spalvų striukes - baltas, žalias, raudonas, dekoruotas raštais ar net blizgaus audinio. Tokie drabužiai taps tikra derinio vyšnaite! Jei daug laiko praleidžiate lauke, SOULZ siūlo rinktis ilgesnes parkas - pasirinkę kiek didesnį dydį, sukursite šiuo metu itin madingą oversized įvaizdį ir atrodysite itin stilingai.

Pūsta liemenė - ir “po”, ir “ant”

Liemenės jau kuris laikas išgyvena mados renesansą, tačiau pūstas, užtrauktuku užsegamas liemenes vis dar esam linkę priskirti prie aktyvaus laisvalaikio drabužių. Šį sezoną išbandykite šį tą naujo ir dėvėkite jas net keliais skirtingais būdais. Vienas jų - liemenę dėvėti po mėgstamu paltu ar striuke - ji puikiai sušildys, o jūs puikuositės puikiu sluoksniavimo pavyzdžiu. Kitas, vis dar rečiau sutinkamas įvaizdis - liemenę dėvėti ant palto ar net storesnės striukės. Dviguba šiluma - dvigubas stilius. Tokiam variantui siūlome rinktis kontrastingos spalvos liemenę, derančią su paltu ar striuke - ant rudų drabužių puikiai atrodys mėlyna liemenė, ant pilkos - žalia, o ant baltos spalvos striukės puikiai atrodys kone bet kuri spalva, kad ir gražuolė rožinė.

Stilingasis lateksas

Jei mados eksperimentai jums nėra svetimi, atkreipkite dėmesį į latekso ar dirbtinės odos paltus. Tokie drabužiai gali būti klasikinės juodos spalvos, tačiau dėl savo audinio tekstūros atrodys stilingai ir tikrai patrauks praeivių akį. Prie tokių paltų derinkite ilgaaulius batus - sukursite Holivudo filmo vertą įvaizdį. Tiesa, tokio tipo medžiaga atrodo lengviau, tad prie tokių paltų siūlytume derinti ne storus šalikus, o lengvumą papildančias skareles. Taip pat tokių įvaizdžių neperkraukite daugybe skirtingų spalvų detalių - galite prišaukti per daug chaoso, o derinio žvaigždė juk ir yra stilingasis paltas.

Ryškus paltas - sezono akcentas

Jei pūkinės striukės jums niekaip nelimpa ir savo spintoje norite matyti tik paltus, SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į drąsesnius, ryškesnių spalvų paltus, kurie taps tikra jūsų derinio vinimi. Rinkitės sodriai geltoną, žalią ar net purpurinį - tikrai neliksite nepastebėta. Atkreipkite dėmesį ir į palto sudėtį - vilnos bei kašmyro sudėtyje turintys drabužiai bus ir šiltesni, ir ilgaamžiai. Tokį drabužį galite puošti jaukiais šalikais, kepurėmis, jau minėtomis pūkinėmis liemenėmis ar net tokio paties audinio, vilnos liemenėmis, kurios deriniui suteiks dar daugiau išskirtinumo.

Šilti aksesuarai – būtinybė

Jei stilingą viršutinį drabužį jau išsirinkote, atkreipkite dėmesį ir į aksesuarus. Tokiais gali tapti šiltas šalikas, kailinė, itin madingo bucket modelio kepurė ar net… kita striukė! Plonesnė striukė ar megztinis, užrištas aplink kaklą, taps ne tik itin stilingu akcentu, bet ir puikiai sušildys žvarbią dieną.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon