2021 11 04

Ryškios spalvos rudenį - šaltojo sezono tendencija pakiliai nuotaikai sukurti

Spalvoti bei ryškūs drabužiai yra būtent tai, ko dažnai prisibijome, tačiau pasirinkus sau tinkančias spalvas, priderinus jas prie spintoje jau turimų drabužių, ne tik neprašausite pro šalį, bet ir žyngsniuodami gatve būsite pastebėti bei labiau pasitikėsite savimi. Ryškios spalvos drabužiuose, šypsena veide, laimės žybsniai akyse!

Gražuolė mėlyna - visur, kur pasisuksi

Daugelio žmonių paklausus, kokia jų mėgstamiausia spalva, ne retas atsakys - mėlyna. Tačiau retas iš taip atsakiusių, savo spintoje turi kažką daugiau nei mėlynos spalvos džinsus. Šį sezoną mėlynų atspalvių netrūksta nei ant podiumų, nei gatvėje, nei parduotuvių lentynose. Jei ryškių spalvų kiek prisibijote, rinkitės tamsiai mėlynos arba karališkosios mėlynos spalvos atspalvius, kurie dėrės tiek su žemės tonų drabužiais, tiek su kitų ryškių spalvų detalėmis. Šį sezoną SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į itin aktualius kostiumus - juos nešioja ir vyrai, ir moterys. Taip pat į gatves žengia vis daugiau mėlynos spalvos viršutinių drabužių - aktualūs oversized modelio paltai, dygsniuotos striukės ar storesnio audinio švarkai. Na, o jei ryškiems drabužiams vis dar nesiryžtate, atkreipkite dėmesį į detales - rankines, šalikus, kepures.

Žalios spalvos renesansas

Žalia spalva 2021-aisiais išgyvena visišką renesansą. Užkariavusi fashionistų spintas šią vasarą, ji keliasi ir į rudens - žiemos sezoną. Nors, iš pirmo žvilgsnio, žalios spalvos drabužiai atrodo itin ryškūs, iš tiesų jie labai lengvai derinami tiek tarpusavyje, tiek su smėlio spalvos tonais, tiek su visų jau pamėgta juoda spalva. Šį sezoną aktualūs beveik visi žalios spalvos atspalviai - nuo prabangios smaragdinės, iki ryškios, tarytum elektrinės žalios. SOULZ siūlo atkreipti dėmesį ir į įvairius modelius bei medžiagiškumus: tamsiai žalio velveto kelnes, tvidinius švarkus bei sijonus, medvilninius džemperius, šilkinius marškinius ar chaki spalvos militaristinius viršutinius švarkus. Detalių gerbėjams patiks žalių atspalvių skarelės, rankinės, batai, ar į rudenį besikeliančios beisbolo kepurėlės.

Šiek tiek geltonos saulės rudenį

Geltonos spalvos drabužių parduotuvių lentynose netrūksta niekada, tačiau šį sezoną jie rikiuojasi pirmose populiariausių drabužių spalvų eilėse. Viso derinio akcentu gali tapti ryškiai geltonas paltas ar pūkinė bei bomber stiliaus striukė - atrodysite stilingai ir tikrai nesušąlsite žvarbiomis dienomis. Taip pat šį sezoną itin aktualūs languoti, mokyklines uniformas primenantys raštai. Rinkitės tokio tipo sijonus, švarkus ar net paltus. SOULZ šį sezoną siūlo ir daugybę skirtingų geltonos spalvos atspalvių megztinių - nuo švelnių citrininių vilnos gaminių, iki garstyčių spalvos megztinių aukštu kaklu. Norintiems derinius pabarstyti prieskoniais, siūloma juodus batų raištelius keisti geltonais, o tamsius derinius pagyvinti ryškiais geltonais šalikais ar kepurėmis.

Rudeniškas spalvų kokteilis

Nors ryškių spalvų drabužius drąsiau nešiojame šiltuoju metų laiku, tačiau to tikrai nereikėtų bijoti ir rudenį. SOULZ siūlo tarpusavyje derinti ryškias bei pastelines spalvas, kurios iš vasaros atkeliauja suknelių ilgomis rankovėmis, pėdkelnių, rankinių ar plačių marškinėlių pavidalu. Taip pat, renkantis spalvingus drabužius verta atkreipti dėmesį ir į savo odos toną - jei jūsų oda šalto, kartais net melsvo atspalvio, rinkitės šiltų spalvų drabužius, o jei esate tamsesnio gymio ar gelsvesnės odos savininkas, į savo spintą įneškite mėlynos, žalios spalvos drabužių - taip suteiksite savo veidui gyvumo.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon