2022 05 04

Patogumas ir stilius viename: lino drabužiai vasarai

Artėjant šiltajam metų sezonui, persitvarkome savo spintą ir ieškome idėjų, kuo ją papildyti. Vasaros metu norisi ne tik spalvingų, bet ir lengvų drabužių, subalansuotų toms dienoms, kai norisi dėvėti kuo mažiau. Čia į pagalbą ateina lino drabužiai, kurie jau keletą metų išgyveną renesansą ir grįžta į mados pasaulį su moderniais kirpimais, stilingais modeliais bei tvarumu.

Liną galima vadinti pačia tvariausia medžiaga - jis bene tvirčiausias iš visų medžiagų, jo sudėtyje nėra jokio plastiko, jis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, o dėl jo temperatūros reguliacinių savybių, jo gaminius galima sėkmingai dėvėti visus metus! Šį sezoną drabužių iš lino netrūksta ir Soulz.lt - ką į spintą įsileisite jūs?

Gaivi bei spalvinga vasara

Vasara yra tas metas, kai daug dažniau nei kitais sezonais iš savo spintos traukiame suknelę ar sijoną. Tokie drabužiai yra lengvi, nevaržo judesių ir lengvai plaikstosi vėjyje. O jei pasirinksite suknelę ar sijoną iš lino, būsite tikra, kad karštomis dienomis nereikės kęsti nepatogumų. Šį sezoną galima rasti kaip niekada daug skirtingų modelių suknelių bei sijonų - nuo marškinių tipo, iki puoštų plonomis petnešėlėmis, nuo ilgų sijonų su kojas atidengiančiais skeltukais, iki trumpų vėjavaikiškų modelių. Linines sukneles bei sijonus siūlo prekiniai ženklai Clarina, InLinea, Orsay, Mango, Marella, Weekend Max Mara, Sandro.

Spalvingų palaidinių metas

Nors vasarą ir pasitaiko išties karštų dienų, dar daugiau pasitaiko progų, kuomet mūsų derinys turi atitikti aplinką, kurioje esame. Kad ir kur bebūtumėt - verslo susitikime ar pasivaikščiojime mieste, lininė palaidinė visuomet atrodys stilingai, bus patogi ir maloni prie kūno. Skirtingas palaidines iš lino siūlo prekiniai ženklai Mango, Clarina, Calvin Klein, Sandro, Weekend Max Mara.

Progų sezonas

Dažno mūsų gyvenime vasaros metu netrūksta ne tik šiltų dienų, bet ir progų, kurioms norisi puoštis. Jei esate viena tų moterų, kurios nemėgsta suknelių ir daug patogiau jaučiasi su kelnėmis, karštoms vasaros progoms SOULZ siūlo rinktis lino kostiumą ar bent vieną tokio kostiumo dalį. Lininį kostiumą čia ras ir vyrai, tad tai gali tapti puikia proga suderinti savo ir antros pusės aprangos detales. Lininių kostiumų ieškokite prekinių ženklų Mango, Armani Exchange, Orsay, HUGO, Weekend Max Mara lentynose.

Spintos būtiniausi - marškiniai

Marškiniai spintoje būtini kone kiekvienam ir kone kiekvienam metų laikui. Vasara tikrai ne išimtis, tad kodėl savo spintos nepapildžius puikiais lininiais marškiniais? Tokio drabužio pliusas yra tas, kad jie puikiai atrodys biure, tačiau atėjus savaitgaliui juos galėsite dėvėti paplūdimyje ant maudymosi kostiumėlio. Daugybę skirtingų lininių marškinių siūlo prekiniai ženklai Mango, Capsule by Agne Gilyte, Ted Baker, Sandro, Weekend Max Mara, Tommy Hilfiger, BOSS.

Vasaros laisvalaikio palydovai

Vasara yra tas metas, kai turime daugiausiai laisvalaikio užsiėmimų - išvykimai į gamtą, laikas mieste, pasivaikščiojimai, aktyvus sportas. Tokioms progoms puikiai pasitarnaus lino šortai, megztiniai bei paprasti marškinėliai, kurie leis jaustis patogiai. Lininių laisvalaikio drabužių ieškokite preikinių ženklų Tom Tailor, Marella, Weekend Max Mara, Capsule by Agne Gilyte, Gerard Darel lentynose

Share:
facebook-icon
pinterest-icon