2022 01 26

Moteris vyrų spintoje – stilingų oversized derinių idėjos su SOULZ

Turbūt daugelis mūsų prisimins laikus, kai ir puse dydžio per didelis drabužis mums atrodydavo netinkamas nešioti – manydavome, kad atrodome labai netvarkingai. Tačiau tie laikai jau praeityje, o į 2022-uosius žengiame ne tik nesibaimindami per didelių drabužių, bet ir specialiai rinkdamiesi juos vienu, dviem, o gal ir trimis dydžiais per didelius. Oversized stilius į mūsų spintas atneša ne tik padidintus siluetus, bet ir vyriškus kirpimus – platesnius, aštresnius, aiškesnių formų, tačiau puikiai derančius su romantiškais drabužiais.

 

Plataus kirpimo švarkas – kasdienai

Jei kalbėtume apie moteriškus švarkus, jie jau senokai nebėra įliemenuoti, puošti stambiomis blizgiomis sagomis ar romatiškomis detalėmis. Šiomis dienomis dėmesį atkreipiame į struktūrą ir audinį – kokybiškos vilnos, platesnių pečių, klubus dengiantis tiesaus silueto švarkas papuoš kone kiekvieną derinį. Tokį švarką galite rinktis dydžiu didesnį – taip jis neatrodys per didelis, bet kartu puikiai tiks tiek prie romantiškų suknelių, tiek prie plačių kelnių, tiek prie kasdien nešiojamų džinsų. Tuo pačiu didesnis drabužis bus ir universalesnis – po juo lengvai galėsite dėvėti ne tik marškinius bei plonas palaidines, bet ir storesnius megztinius ir džemperius. Tokio tipo švarkus siūlo prekiniai ženklai Sandro, Maje, Mango, JJXX.

Klasikiniai balti marškiniai – iš vyro spintos

Balti, kokybiško audinio marškiniai yra bene kiekvienos moters spintos būtinybė. Nors gali atrodyti, kad tokie marškiniai tinka tik oficialioje aplinkoje – toli gražu. Tai puikus bazinis drabužis, kurį dėvėti galite tikrai ne tik biure. Tokius marškinius dėvėkite su plataus silueto kelnėmis, oversized švarkais, po odinėmis biker striukėmis, užmestus ant suknelės ar net vasaros metu, vietoje paplūdimio suknelės. O jei norite savo derinius dar ir paversti smagesniais, atkreipkite dėmesį ir į kitų spalvų gaminius. Tokio tipo marškinius siūlo prekiniai ženklai Tommy Hilfiger, Marella, Sandro, Mango, Max Mara.

Plačių kelnių revoliucija

Nors šiomis dienomis plačios kelnės jau nebėra naujiena, tačiau vos prieš keletą metų, į parduotuvių lentynas sugrįžusių kliošinių džinsų kiek baidėmės. Jie stipriai priminė hipių judėjimo laikotarpį, kurio mados nebesiejome su šiuolaikiškais drabužiais. Tačiau plačius džinsus lentynose papildė iš vyrų spintos atkeliavusios plačios kelnės, kurios prisitaikė prie moterų figūrų ir tapo visišku spintos basic‘u. Plačios kelnės neretai deriniui priduoda daug pločio, todėl jos puikiai atrodo su stipriau prigludusiomis palaidinėmis, aukštakulniais ar net už liemens užkištais megztiniais. Na, o jei mėgstate kiek grubesnį stilių, plačias kelnes derinkite su masyviais loafer stiliaus batais, platesniais švarkais bei paltais. Tokio tipo kelnių tikrai rasite prekinių ženklų Maje, Sandro, Weekend Max Mara, Sportmax, Tommy Jeans lentynose.

Platūs viršutiniai drabužiai – stilingai kasdienai

Net jei plačių siluetų švarkai ar kelnės jums ne prie širdies, SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į oversized tipo paltus bei striukes. Tokie drabužiai ne tik atrodys itin stilingai, bet ir leis šaltesniu oru nesušąlti, mat po jais pasivilksite ir storiausią megztinį. Prie tokių paltų puikiai derės tiek kasdieniai džinsai, tiek puošnesnės suknelės. Tačiau batus siūlome rinktis grubesnius – taip jie atsvers plačią viršutinę dalį ir sukurs teisingą proporciją. Tokių paltų ieškokite Mango, JJXX, Maje, Sandro prekinių ženklų pasiūloje.

Odiniai drabužiai – derinio „pipirai“

Odiniai drabužiai jau seniai nebėra siejami vien su baikeriais, atvirkščiai – suderinti su kitais audiniais jie sukuria itin stilingus derinius. Norėdami savo deriniui suteikti daugiau aštrumo, tvirtumo bei išskirtinumo, atkreipkite dėmesį į odines kelnes, švarkus, paltus ar smulkesnes detales – masyvius diržus, rankines. Tokius gaminius siūlo prekiniai ženklai Mango, Sandro, Sportmax, Weekend Max Mara.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon