2021 12 07

Lai spindintis sezonas prasideda! Šventiniai deriniai kartu su SOULZ

Artėja gražiausios metų šventės – Šv. Kalėdos bei Naujieji metai, kuomet mūsų dienos būna pripildytos ne tik pakilios nuotaikos bei namų šilumos, bet ir smagių švenčių – vakarienių su draugais, Kalėdinių vakarėlių įmonėse bei spindinčio Naujųjų metų pasitikimo įsisukus į šokių sūkurį. Kad šventinių rūpesčių būtų kuo mažiau, SOULZ ateina į pagalbą ir atsako į amžiną klausimą – ką rengtis per šventes?

 

Blizgučiai, blizgučiai, blizgučiai!

Turbūt būtų labai sunku šventinį laikotarpį įsivaizduoti be blizgučių ar bent jau be blizgių audinių. Šį sezoną SOULZ šventiniam laikotarpiui siūlo rinktis blizgučiais dabintus švarkus, sukneles – tokius drabužius siūlo prekiniai ženklai Vero Moda, Maje, Mango. Taip pat pro akis nereikėtų praleisti blizgaus audinio palaidinių ar body tipo palaidinių, kurias galima derinti su juodomis kelnėmis bei švarkais – jos taps tikru derinio akcentu! Jei, visgi, drąsių drabužių prisibijote, atkreipkite dėmesį į blizgias detales ar aksesuarus – deriniui šventiškumo tikrai suteiks blizgi rankinė, blizgučiais dabinti aukštakulniai, blizgiomis detalėmis puoštos kelnės ar vietoje medžiaginių blizgančiomis pavirtusios lengvos palaidinės petnešėlės. Tokias šventiškas detales šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Mango, Morgan, Vero Moda.

Šilko prabanga

Jei nesate blizgučių gerbėjos ir mieliau renkatės klasiką, šventiniam sezonui puikiai tiks šilkas. Itin lengvai krintantis ir prabangiai spindintis audinys suteikia rafinuotumo, o pasirinkus šį sezoną aktualias spalvas – ir stilingo šiuolaikiškumo. Šventėms puikiai tiks lengvo šilko ar šilką primenančių medžiagų suknelės – tokių ieškokite tarp Mango, Dixie prekinių ženklų gaminių. Jei bijote, kad su tokio tipo suknele bus vėsu, prie jos derinkite oversized tipo klasikinį švarką bei ilgaaulius ant kulno – atrodysite kaip niekada įspūdingai, o šokiams sušildžius, švarką galėsite pakabinti ant kėdės atlošo.

Kaip niekada švelnus aksomas

Aksominiai drabužiai neturi daug progų, kuomet juos galime vilkėti, tačiau šventinis laikotarpis yra būtent tas, ko šis audinys pageidauja. Rinkitės aksomo sukneles – puikiai žiūrėsis trumpesni, figūrą paryškinantys modeliai. Tokios suknelės puikiai tiks toms, kurių vakarėlis vyks kiek vesėsnėje aplinkoje, mat storesnis audinys tikrai neleis sušalti. Šį sezoną tokio tipo suknelių tikrai rasite tarp Mango, Marella, KMX. Jei suknelės jums ne prie širdies, atkreipkite dėmesį į aksomo švarkus. Na, o jei jūsų laukia teminis vakarėlis, galbūt prie derinio jums puikiai tiks 80-uosius primenančios aksominės pirštinės?

Jaukios šventės namuose

Jei šventinį laikotarpį ketinate praleisti namuose su pačiais artimiausiais, tačiau norite išlįsti iš laisvalaikio kostiumų, SOULZ rekomenduoja atkreipti dėmesį į jaukias, megztas sukneles ar megztinius aukštu kaklu. Net ir leidžiant šventes ant namų sofos, norisi atrodyti puošniai, tad pasižvalgykite po Mango, Sandro, Tom Tailor ar Vila prekinių ženklų siūlomą asortimentą – tikrai atrasitę tą vienintelę patogią, tačiau jaukiai puošnią suknelę. Prie tokių suknelių derinkite savo mėgstamiausius papuošalus, blizgias kojines ar raudoną lūpdažį. Užsidekite lemputes ant eglutės ir džiaukitės artėjančiais 2022-aisiais!

Linksmų bei jaukių švenčių!

Share:
facebook-icon
pinterest-icon