2022 01 14

2022-ųjų metų drabužių tendencijos: violetinės spalvos revoliucija

2022-iesiems atvykus, ne tik galvojame apie savo naujų metų tikslus, bet ir pradedame dairytis, kuo vertės papildyti spintą pavasarį. Štai čia atėjo tendencijų prognozuotojas Pantone ir visam mados pasauliui atnešė žinią - tretieji pandemijos metai bus daug šviesesni ir smagesni, nes į parduotuvių lentynas atkeliaus daug mėlynai violetinės spalvos drabužių, kurie tikrai privers nusišypsoti. SOULZ dalinasi rekomendacijomis, pro kokius drabužius bei aksesuarus 2022-aisiais praeiti nevertėtų.

Pastelinių spalvų revoliuciją stebėjome jau 2021-aisiais, o tai reiškia, kad jų tikrai netrūks ir ateinančiais metais. Populiarumo viršūnėje išliks daugybė mėlynų atspalvių, žalia, gelsva bei rožinė. Tačiau melsvai violetinė, dar kitaip vadinama Very Peri - karaliaus visus metus. Ekspertai šį atspalvį vadina šiltu, draugišku, kiek vėjavaikišku bei džiaugsmingu. Būtent to mums ir trūko!

 

Ryškiai spindėkite jau per šventes

Nepriklausomai nuo to, kada ir kokias šventes švenčiate, progų pasipuošti galime atrasti visada! Todėl tikrai nebūtina laukti pavasario tam, kad galėtumėt puoštis ryškiais purpuriniais drabužiais. Šventiniam laikotarpiui rinkitės purpurines, šilką primenančias sukneles ar palaidines, purpurinius tvido švarkus. O jei jūsų planuose jau yra kitos spalvos suknelė, rinkitės žaismingesnį aksesuarų variantą ir prie jos derinkite purpurines pėdkelnes bei aukštakulnius! Juk šventinis laikotarpis yra būtent tas metas, kai galite sau leisti daug daugiau. Tokius drabužius šiuo metu siūlo prekiniai ženklai Mango, Orsay, Vila.

Tamsūs, bet nenuobodūs atspalviai žiemai

Nors 2022-uosius pasitikome snaigių apsuptyje, tai tikrai nereiškia, kad turime slėptis už tamsių spalvų. SOULZ rekomenduoja atkreipti dėmesį į gilios violetinės spalvos viršutinius drabužius bei aksesuarus. Atkreipkite dėmesį į dirbtinio kailio ar vilnos paltus, šiltus megztinius aukštu kaklu, ar itin stilingus batus su violetinėmis detalėmis, kurie tikrai ras vietą jūsų spintoje ir kitų metų rudenį. Jei ryškių viršutinių drabužių kiek prisibijote, rinkitės ryškų šaliką, kepurę ar pirštines - jie taps puikiais derinio akcentais. Puikių paltų bei aulinukų dairykitės po Mango, Maje, Pieces prekiniais ženklais.

Patogus bei spalvingas laisvalaikis

Patogūs, bet kartu ir stilingi laisvalaikio kostiumai jau tapo neatsiejama mūsų spintos dalimi. Kodėl gi patogumo nepavertus stilingu? Rinkitės purpurinius medvilnės džemperius bei kelnes, miksuokite skirtingus violetinės atspalvius tarpusavyje, arba rinkitės vientisos spalvos kostiumą. Prie tokio kostiumo puikiai derės tamsios detalės bei viršutiniai drabužiai, o jis liks stilingo derinio akcento. Norint laisvalaikio kostiumą paversti tinkamu ne tik namams ir gamtai, prie jo derinkite masyvius aulinukus ir stilingas rankines. Tokius drabužius jums siūlo prekiniai ženklai Vero Moda, Sandro, Noisy May.

Ryškūs vėjai vyrų spintose

Kai kalbame apie spalvas drabužiuose, mintyse tikrai neturime vien moterų spintos. Ryškias detales skatiname rinktis ir vyrus, kuriems, pasirinkimo, tikrai netrūksta. Purpurinė spalva dominuoja vyriškuose laisvalaikio džemperiuose, megztiniuose aukštu kaklu bei marškiniuose - per šventes baltus marškinius keiskite įdomesniais, žaismingesniais! Tokių variantų tikrai rasite pas prekinius ženklus Boss, Tommy Jeans, Commander

Share:
facebook-icon
pinterest-icon