2022 02 18

2022-ųjų mados tendencijos - tikras saldainis ryškių spalvų gerbėjoms

Nespėjome nė mirketėli, o pavasaris jau ant nosies! Parduotuvių lentynos mirga nuo spalvingų drabužių, tad ryškių spalvų gerbėjoms šis sezonas - tikra vyšnaitė ant torto! Spalvų bus visur, todėl jei visuomet norėjote jas dėvėti, bet jautėtės nesmagiai juodos spalvos jūroje, pats metas žydėti!

Nors gali pasirodyti, kad ryškios spalvos skirtos tik vasarai, o apie basutes ir šortus galvoti dar per anksti, SOULZ siūlo ryškias spalvas į savo spintą pakviesti jau ankstyvą pavasarį ir rinktis iš daugybės skirtingų drabužių: megztinių, palaidinių, paltų, o jei vis dar nedrąsu - ryškių šalikų, rankinių ar kitų aksesuarų. Kyla tik vienas klausimas - kokios spalvos aktualiausios šį pavasario-vasaros sezoną

 

Ne tik valgykite, bet ir nešiokite savo žalumynus

Žalios spalvos renesansą stebėjome jau praėjusiais metais, tačiau šiemet ji sugrįžta dar ryškesnė ir smagesnė! Šiemet vyraus bene visi žalios spalvos tonai - nuo prabangios smaragdinės, iki žaismingos neoninės. Derinkite ją su neutraliais tonais, tokiais kaip pilka, ruda, smėlinė, arba eksperimentuokite ir tarpusavyje derinkite skirtingus žalios spalvos atspalvius! Puikiu akcentu gali tapti ryškus megztinis, marškiniai, o jei nedrąsu - rankinė, kepurė ar akiniai nuo salės. Tokius drabužius bei aksesuarus šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Mango, Marella, Maje, JJXX.

Atostogas ir vandenyną menanti žydra

Jei jūsų kalendoriuje atostogos buvo senokai, pats laikas situaciją taisyti. O geriausia į atostogas fiziškai ar bent mintimis keliauti pasidabinus vandenyno atspalviais. Mėlyni bei žydri atspalviai, nors ir atrodo ryškūs, tačiau nėra sunkiai derinami, todėl nereikėtų jų išsigąsti. Jie puikiai dėrės su rudos, pilkos ir net juodos spalvos drabužiais. Rinkitės ryškius džinsus ar kelnes, derinio akcentu galinčius tapti švarkus, ar smulkesnius aksesuarus. Mėlynų detalių žvalgykitės pas prekinius ženklus Mango, Marella, Desigual, Sandro.

Šypseną kelianti geltona

Po ilgos ir tamsios žiemos bene labiausiai džiugina pirmiej saulės spinduliai. Tad kodėl jų neįsileidus ir į savo spintą? Nors šviesiai geltona spalva praėjusį sezoną buvo puikus pasirinkimas, šiemet dėmesį labiau kreipiame į klasikinį saulėtos geltonos ar net neoninį atspalvį. Tačiau, kad ir kokį atspavį pasirinktume, jis neabejotinai praskaidrins nuotaiką! Ar tai būtų švarkas, ar kelnės, ar net paltas - švytėsite tiek išore, tiek vidumi. Geltonų atspalvių dairykitės Mango, Marella lentynose.

Gyvenimas pro rožinius akinius

Rožinė spalva jau seniai įsitvirtinimo mados pasaulyje ir ne kartą įrodė, kad yra verta būti topų viršūnėse bei fashionistų spintose. Šiemet populiariausia bus kramtomosios gumos rožinė ir jei tą drabužį ar aksesuarą įsivaizduojate Barbės namuose - jis tiks ir jūsų spintoje. Ieškokite lengvų palaidinių, megztinių, skarelių į plaukus ar ryškių suknelių. Tokius drabužius jums gali pasiūlyti prekiniai ženklai Marella, Mango, JJXX, BOSS.

Sezono mėgstamiausia - very peri

Nors apie šių metų spalvą very peri jau kalbėjome, tačiau ji tikrai verta dar vieno paminėjimo. Metų spalvos netrūksta nei ant podiumo, nei parduotuvių lentynose, o SOULZ siūlo įsitikinti, kad jos netrūks ir jūsų spintose. Ši spalva alsuoja pavasariu, švelnumu, lengvumu ir gera nuotaika - būtent tuo, ko tikrai labai trūksta. Atkreipkite dėmesį į lengvų audinių sijonus bei sukneles, švelnius megztinius ar ryškesnes rankines. Tokios spalvos drabužius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Mango, Sandro, Vero Moda, Aldo, Only.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon