2021 07 14

2021 pavasario-vasaros tendencijos: kuo šiais metais rengiasi stilingi vyrai?

Turbūt niekam nenuostabu, kad šį sezoną garsiausi pasaulio dizaineriai pavertė optimistišku ir kupinu vilčių. Šias sąvokas jie prilygina ryškioms spalvoms, įvairių modelių sportiniams kostiumaims su stilingais akcentais, didelėms, plačioms kelnėms, įvairiems sandalams ir net gėlėms. Pasižvalgykite, kokios tendencijos šiais metais vyrauja vyrų madoje.

Specifinė darbo apranga - ne tik darbe

Specifinių darbo drabužių pritaikymas madoje jau kuris laikas nėra naujiena, o šiemet dizaineriai į gatves išleidžia daugybę stilingų jų variacijų. Nuo plačių, su daugybe kišenių, kareiviškas primenančių kelnių iki iš safario pasiskolintų strūktūruotų marškinių. Vasaros sezonu medžiagos lengvėja, tačiau kirpimai išlieka tokie patys - tiesūs, tvarkingi, geometriški.

Bomberio sugrįžimas

Nors bomber stiliaus striukė anokia čia naujiena, tačiau šiemet ji išgyvena renesansą ir grįžta į visų stilingų vyrų spintas. Pasirinkimas didžiulis - nuo plonų, šilko tekstūros spalvingų striukių, iki masyvių, kišenėmis ir stambiais užtrauktukais puoštų drabužių. Tačiau pats pačiausias variantas šiam sezonui - plačią lakūno striukę primenantis bomberis, kuris tiks tiek prie džinsų, tiek prie klasikinių kelnių.

Pastelė

Nors dauguma vyrų nėra linkę veltis į spalvingų drabužių žaidimus, tačiau pastelinės spalvos šiemet užkariavo visų įmanomų parduotuvių lentynas. Tad jei jūsų spinta nėra vien tik juoda, o spalvoti drabužiai neverčia jaustis nepatogiai - pastelinės spalvos drabužį įsigyti būtina. Itin aktualios spalvos: pastelinė purpurinė, šviesi žalia, dangaus mėlynumo, rožinė. Jei kiek nedrąsu, pradėkite nuo vasariškų spalvingų marškinėlių - juos prisijaukinus ir žalsvos kelnės nebeatrodys tokios baisios.

Plačios kelnės - IT tendencija

Dauguma vyrų dažniausiai renkasi tokias kelnes, kurios būtų tiesaus kirpimo, ne per daug aptemptos ir tinkančios prie visko. Šį sezoną dizaineriai kviečia vyrus atsipalaiduoti ir rinktis plačias, lengvų audinių kelnes, kurios puikiai tiks šiltąjam vasaros sezonui. XXL pločio kelnės iš lengvų audinių - visiškas šio sezono topas. Na, o jei norisi kiek saugesnio varianto, galima rinktis kelnes, primenančias kostiumines, tačiau tokias, kurios yra kiek didesnės, žemesnio liemens, iki žemės.

Bermuda šortai vasarai

Kaip ir kelnės, taip ir šiltesniems orams tinkami šortai šį sezoną yra gerokai platesni nei įprastai. Vyrams siūloma rinktis bermuda šortus, kurie kartais gali atrodyti kaip patrumpintos kostiuminės kelnės. Tokie šortai puikiai tinka ne tik prie sportinių batelių, bet ir prie šį sezoną madingų vyriškų sandalų. Rinkitės žemės tonų, lengvų audinių gaminius.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon