2021 10 21

Žemės spalvos aprangoje - viena ryškiausių šio rudens/žiemos tendencijų

Pasibaigus spalvingai, pastelės tonais nudažytai vasarai, rožinius, violetinius ir mėtinius drabužius stumiame į spintos galą. Čia sugrįžtame į žemės tonų pripildytą rudenį, kur spintoje dominuoja rusvi, žalsvi, melsvi bei chaki atspalviai, kartas nuo karto papildomi ryškių, sodrių spalvų detalių.

Vėstančios rudens dienos ir trumpėjantys vakarai tikrai nereiškia, kad mūsų apranga tampa nuobodi. Atvirkščiai - šių metų rudens bei žiemos kolekcija alsuoja gyva gamta, spalvingų rudeninių medžių tonais bei kartais pasirodančiais saulės spinduliais. Drabužiuose netrūksta ne tik spalvų, bet ir tekstūrų - parduotuvių lentynose rasime velvetinių kelnių bei švarkų, odinių paltų, dygsniuotos medžiagos striukių, klasikiniais raštais margintų megztinių ir stilingų aksesuarų, kurie papuoš kiekvieną derinį.

Smėlio tonų lengvumas

Smėlio spalvos drabužiai šį sezoną - vieni geidžiamiausių. Jie ne tik puikiai derės skirtinguose deriniuose, bet ir įneš į rudeninius derinius lengvumo ir šviesos, kurios kartais pasigęstame skubiai peršokę į tamsius drabužius. Soulz siūlo itin platų smėlio spalvos paltų bei striukių asortimentą ir skatina per rudenį žygiuoti pasipuošus šviesiomis kelnėmis, kurių dauguma dar prisibijo. Taip pat šį sezoną itin aktualūs odiniai gaminiai - ilgi, oversized tipo paltai, kiek platesnės kelnės bei jau klasika tapę odiniai švarkai.

 

Chaki tvirtumas

Šiomis dienomis chaki spalva yra stipriai paplitusi mūsų spintoje bei drabužių parduotuvėse, dauguma dizainerių ją pasiskolino iš tvirtų karinių uniformų, kur ji yra stipriai įsitvirtinusi iki šių dienų. Galbūt dėl to chaki spalvos tonai yra aliuzija į tvirtumą ir griežtumą. Tačiau tai nereiškia, kad šios spalvos reikėtų prisibijoti - ji kasdieniška, bet įdomi, lengvai derinama ir gali tapti tiek derinio akcentu, tiek baze, kurią papildys ryškesnės detalės. Soulz šį sezoną savo klientams siūlo itin aktualius chaki bomberius, vyriškus švarkus ar net kelnes, kurios gali tapti puikia alternatyva laisvesniam biuro dress kodui.

Saldžios šokoladinės detalės

Sodri šokoladinė spalva - viena gražiausių šio sezono tendencijų, kurią vertėtų įsileisti į savo spintą. Šios spalvos drabužiai bei aksesuarai atrodo itin kokybiškai - rekomenduojame įsigyti tamsiai rudos odos batus, rankinę, diržą ar net paltą - tai bus laikui nepavaldūs daiktai jūsų spintoje. Tokios spalvos detalės lengvai taps derinio arkliuku bei puikiai derės su ryškiais tonais, kurių rudenį mūsų spintoje būna itin nedaug.

Ryškios detalės 

Jei nemėgstate ypač ryškių drabužių, tačiau manote, kad jūsų deriniai nuobodūs, atkreipkite dėmesį į ryškias detales. Rudą paltą puikiai pagyvins gelsvas šalikas, pilką derinį - žalia ar mėlyna kepurė, vienos spalvos derinys puikiai atrodys su ryškesniu akcentiniu diržu ar stilingais akiniais nuo saulės, kurių rėmelių spalva yra visai ne klasikinė. Soulz siūlo atkreipti dėmesį į smulkius ryškius aksesuarus, kuriuos galėsite derinti skirtinguose deriniuose ir neįsipareigosite jų nešioti kasdien, kaip nutiktų įsigijus itin ryškų viršutinį drabužį. 

Pilkos šiltumas

Šį sezoną iš mūsų spintos niekur nedingsta ir klasika jau seniai tapusi pilka spalva. O pilkos spalvos drabužių deriniai šį sezoną toli gražu ne pilkai nuobodūs. Šviesiai pilkų tonų drabužius derinkite su kontrastuojančios žalios, chaki ar mėlynos spalvos drabužiais. Tamsi, kartais tamsiai mėlyną ar net juodą primenanti pilka puikiai derės su rusvais, rausvais tonais. Taip deriniai neatrodys griežti ir puikiai derės spalvingų rudeninių medžių peizaže.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon