2021 07 14

Skaniausia 2021 pavasario-vasaros sezono tendencija - pastelė

Pastelines spalvas bei jų atspalvių drabužius įsimylime jau tikrai ne pirmą kartą. Švelni, jauki spalvų paletė nupiešia daugybę vaikystės prisiminimų apie saldainius, purius melsvus debesis ir svajojimą. O dabar pastelė į madą grįžta alyvinės, švelniai melsvos, mėtos ir citrinos atspalviais. Tačiau kaip gi šiuos atspalvius dėvėti, kad atrodytumėt itin stilingai?

Kostiumas kasdienai

Kelnių bei švarko kostiumas jau seniai nebėra tik biuro apranga. Skirtingų kirpimų bei medžiagų švarką savo spintoje privalo turėti kiekviena moteris. O šį pavasarį toks švarkas gali būti ne klasikinis juodas, o pastelinis! Rinkitės pastelinius tos pačios spalvos kostiumus arba miksuokite - derinkite vieno kostiumo švarką su kito kostiumo kelnėmis. Aukštakulniai, sportiniai bateliai ar masyvūs sandalai? Tokiam smagiam deriniui tiks viskas.

Pastelė ir neutralūs tonai

Jei pasteliniai drabužiai jums atrodo gana ekstravagantiški, juos galite derinti su neutraliais žemės tonais. Mėtų ar violetinių atspalvių drabužiai puikiai derės su ruda bei smėlio spalvomis. Derinys atrodys puikiai, o ir jūs jausitės labiau savo kailyje.

Pastelė ir džinsai

Džinsai, džinsiniai švarkai ir visi iš džinso pasiūti drabužiai yra visiška klasika. Kodėl jų nepabandžius nešioti kartu su pasteliniais rūbais? Prie mėlynų džinsų derinkite rausvų tonų drabužius, prie juodų - melsvų ir violetinių.

Nuo galvos iki kojų

Posakis “go big or go home” yra girdėtas kiekvienam. Kodėl to nepabandžius žaidimuose su mada? Renkitės pasteliniais drabužiais nuo galvos iki kojų! Tai nebūtinai turi būti vienos spalvos drabužiai: rožinė derės su melsva, geltona su mėtų atspalviais, violetinė - su ryškesne rožine ar koraliniais atspalviais.

Saugus aksesuaras

Jei, visgi, pasteliniai drabužiai jums atrodo per didelis išlipimas iš savo komforto zonos, įsigykite spalvingą aksesuarą ir “pasimatuokite” spalvas - galbūt prie neutralių drabužių priderinus spalvingą rankinę, užsimanysite ir tokio paties atspalvio švarko ar marškinių!

Share:
facebook-icon
pinterest-icon