2021 11 30

Laikui bei sezonams nepavaldi ir niekada nesenstanti klasika - juodos ir baltos spalvų deriniai

Laikui bei sezonams nepavaldi ir niekada nesenstanti klasika - juodos ir baltos spalvų deriniai

Posakis “jei kyla abejonių, renkis juodai” yra girdėtas tikrai kone kiekvienam. SOULZ nori šį posakį kiek pataisyti ir prie jo pridėti dar vieną spalvą - baltą. Juodos ir baltos spalvų deriniai yra jokiam laikui nepavaldi klasika, kuri puikiai atrodys tiek gatvėje, tiek biure, tiek prabangiame pokylyje. Kyla klausimų kokius drabužius rinktis bei kaip juos derinti tarpusavyje? Pasistengsime į visus juos atsakyti.

 

Klasikinis kelnių kostiumas

Klasikinio kirpimo kelnių kostiumas jau seniai nebėra tik vyrų spintos dalis. Juos kuo puikiausiai savo aprangoje derina moterys, nes jie ne tik patogūs, bet ir itin elegantiški. Juodos spalvos kostiumas puikiai tiks nuo biuro, iki šventinės vakarienės, o baltos spalvos kostiumas taps išskirtiniu šventės ar net nuotakos įvaizdžio akcentu. Norint sukurti dar įdomesnį įvaizdį, du turimus kostiumus išskirkite, o juodas kelnes derinkite su baltu švarku - tikrai neliksite nepastebėta. Prie kostiumo puikiai derės šį sezoną itin madingi loafers tipo batai, kuriuos nesibaimindamos derinkite su kontrastingomis kojinėmis.

Juodas klasikinis paltas - kiekvienoje spintoje

Renkantis bet kokį naują drabužį, dažniausiai svarstome juodos spalvos variantą, nes jis tinka prie visko. Ši taisyklė galioja ir paltams, kurių bent vienas jūsų spintoje tikrai turėtų būti juodas. Rinkitės ilgesnį, kelius siekiantį modelį, kuris būtų tiesaus kirpimo, su masyvesne apykakle bei dekoruotas išskirtinėmis sagomis ar diržu. Toks paltas puikiai atrodys tiek prie all black derinių, tiek prie prabangaus balto kostiumo ar stilingais zebro raštais derintų kelnių.

Šaltojo sezono būtinybė - aukštas kaklas

Megztiniai aukštu kaklu yra ne tik labai funkcionalūs ir puikiai apsaugantys mus šaltomis dienomis, bet ir itin stilingi. Nors atrodytų, kad jie labiau tinka laisvalaikiui, tačiau juodos spalvos megztinis aukštu kaklu dėvimas net ir su džinsais, suteiks deriniui elegantiškumo. O baltos spalvos megztinis aukštu kaklu puikiai tiks net ir prie juodo kostiumo. Norint tokio tipo megztinius derinti su kitais drabužiais, SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į plonesnius merino vilnos bei medvilnės gaminius, kurie bus kokybiški, šilti, tačiau puikiai tiks drabužių sluoksniavimui.

Stilingas juodos ir baltos žaismas

Norint į baltos ir juodos spalvų derinius įnešti šiek tiek daugiau žaismingumo, SOULZ siūlo atkreipti dėmesį į raštuotus drabužius, kurie tikrai patrauks aplinkinių akį. Baltos ir juodos spalvų langelių žaismas - itin klasikinis, tačiau tuo pačiu ir itin stilingas pasirinkimas, kurį galima derinti tiek su vienspalviais, tiek su ryškiais drabužiais, tiek tarpusavyje. Na, o stilingas zebro raštų švarkas taps tikra derinio vinimi bei puikiai derės su ryškesniais gaminiais. Jei radote dar ir tokio pačio derinio kelnes ar suknelę - puiku! Sukurkite įspūdingą derinį ir keliaukite į Naujųjų metų šventę. Prie tokių drabužių derinkite vienspalvius aksesuarus, kurie leis pagrindiniams drabužiams spindėti. Taip sukuriamas itin aktualus ir niekada nesenstantis baltos ir juodos spalvų langelių žaismas

Klasikinės spalvos - netikėti modeliai

Net jei esate visiška klasikos gerbėja, nebijokite derinių pagyvinti tų pačių spalvų, tačiau kitų tekstūrų drabužiais. Atkreipkite dėmesį į velvetą, odą, ar net tinklą primenančius audinius - jie deriniui suteiks daugiasluoksniškumo. Taip pat, atkreipkite dėmesį į juodai baltai dryžuotus, languotus ar kitaip margintus drabužius - jie alsuoja modernia klasika. Kasdieninėje aprangoje puikiai derės šių spalvų aksesuarai - rankinės, lengvos skarelės, pirštinės, kojinės ar net papuošalai.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon