2021 12 08

Kalėdinių dovanų gidas kartu su SOULZ: rinkdami dovanas artimiesiems, nepamirškite ir savęs

Vos kalendoriui persiritus į gruodžio mėnesį, pradedame ne tik puošti savo namus, bet ir galvoti, kuo per artėjančias Kalėdas apsidžiaugtų mūsų artimieji. O jei savaisiais norais su mumis jie nepasidalina, užduotis gali pasirodyti tikrai nelengva! Šiais metais SOULZ jums paruošė jaukų dovanų gidą ir kviečia dovanomis džiuginti ne tik artimuosius, bet ir nepamiršti pačio artimiausio žmogaus - savęs!

 

Neleiskite artimiesiems sušalti

Renkantis dovanas reikia nepamiršti, kad jų kaina tikrai nėra svarbiausias aspektas. Svarbiau yra įdėtos pastangos, dėmesys ir parodytas rūpestis. O kas geriau parodo rūpestį artimuoju nei noras, kad šaltomis žiemos dienomis jo į savo gniaužtus nepagautų šaltukas? Bene geriausias ir lengviausias šiltos dovanos pavyzdys - pirštinės. Pasirinkimas išties platus ir tikrai atliepiantis kiekvieno norus - odinės, dirbtinės odos, su pašiltinimu, vilnonės, pirštuotos, kumštinės… Atkreipkite dėmesį, kokias pirštines pastaraisiais metais nešiojo jūsų artimasis ir taikykite į panašų modelį. O kad galėtumėt kartu susitikę išeiti pasivaikščioti po šventėms pasipuošusį miestą, nepamirškite pirštinių pasidovanoti ir sau! Skirtingų modelių pirštines siūlo prekiniai ženklai Orsay, Vero Moda, Karl Lagerfeld, Hugo, Boss ir kiti.

Be kepurės ir šaliko - nė kojos iš namų

Jau praėjo tie laikai, kai nepaisant spaudžiančio šaltuko, į mokyklą norėjome žygiuoti trumpa striuke, o vos pasukę už mamos matymo kampo, kepurę slėpdavome kuprinėje. Šiomis dienomis šiluma ir komfortas - nepamainomi mūsų palydovai. Nudžiuginkite savo artimuosius po eglute padėję jaukų šaliką ar šiltą bei stilingą kepurę! SOULZ siūlo rinktis vienspalvius, iš vilnos ar kašmyro pagamintus gaminius, kurie bus ne tik šilti bei ilgaamžiai, bet ir universalūs, puikiai derantys prie įvairių derinių. Dovanoms tinkančius gaminius šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Hugo, Boss, Tom Tailor, Ted Baker, Sandro. Išrinkę dovaną artimajam, krepšelyje nepamirškite pridėti papildomo vieneto ir šiltai pasipuošti patys.

Kad monetos turėtų savo vietą

Jei jūsų artimieji ar jūs patys nuolat skundžiatės, kad monetos pabyra kišenėje, o kortelės niekada neturi savo vietos - kokybiška piniginė ar kortelių dėklas gali tapti puikia Kalėdų dovana. Kaip ir pirštinių, taip ir piniginių - pasirinkimas milžiniškas. Atkreipkite dėmesį ar žmogus mėgsta piniginėje nešiotis visą gyvenimą, ar ieško daug vietos neužimančio aksesuaro. Rinkitės didesnes ar mažesnes užsegamas pinigines, smulkias monetines ar stilingus kortelių dėklus, kurie puikiai atstos piniginę greitą gyvenimą mėgstančiam žmogui. Puikių variantų turi prekiniai ženklai Diesel, Coccinelle, Tommy Hilfiger, Mango. P.S. dovanodami piniginę kitam, nepamirškite į ją įdėti simbolinės monetos, o dovanodami piniginę sau, nepamirškite prieš įmesdami į rankinę ar kišenę ja pasigrožėti ir pasidžiaugti.

Šilumai ir šventinei nuotaikai sukurti

Jaukios šventės namuose yra neatsiejamos nuo šilto megztinio, kojinių ir mielų šlepečių. Turbūt kiekvienas žmogus pasijus mylimas ir apsidžiaugs po eglute suradęs kalėdiniais motyvais puoštą megztinį, kuris puikiai tiks vakarams su šeima bei kalėdinių filmų peržiūroms. Na, o jei kalėdiniai motyvai dovanos gavėjui ne prie širdies, tikrai neprašausite pasirinkę vienspalvį vilnos megztinį. Tas pats ir su kojinėmis - rinkitės šiltas, spalvotas, blizgias ar net peršviečiamas! Tokia dovana tikrai sukels šypseną. O prie kojinių puikiai derės ir naujos šlepetės - kuo jaukesnės ir šiltesnės, tuo geriau! Puikių variantų šį sezoną siūlo prekiniai ženklai Hugo, Boss, Weekend Max Mara, Sandro, Aldo, Mango. Tikimės, kad patinkantį megztinį, kojines bei šlepetes išsirinksite ir sau!

Paprasti, bet tikrai ne prasti aksesuarai kasdienai

Nauja rankinė gali pradžiuginti bene kiekvieną moterį, tad kodėl jos nepadėjus po Kalėdų eglute? Jei nežinote kokios tiksliai rankinės galėtų trokšti moteris jūsų gyvenime, SOULZ siūlo dėmesį atkreipti į Sandro rankines, kurios ne tik atrodo prabangiai, bet yra ir itin universalios bei praktiškos. Taip pat puikiai dovanoms tinkančias rankines siūlo prekiniai ženklai Mango, Maje, Coccinelle, Aldo. Jei rankinė jums atrodo per daug rizikinga dovana, atkreipkite dėmesį į diržus - ši dovana puikiai tiks tiek moterims, tiek vyrams. Rinkitės iš daugybės skirtingų variantų: odinių, blizgių, vienspalvių, puoštų kniedėmis ar galinčių tapti derinio akcentu. Na, o jei norite ko nors asmeniškesnio, visuomet galite rinktis papuošalus - puikių variantų turi prekiniai ženklai Mango, Maje.

Šventės artėja nenumaldomai ir dabar yra puikus metas pradėti rūpintis dovanomis. O kad dovanoti būtų dar smagiau, nepamirškite pirmiau apdovanoti ir savęs. Metai buvo puikūs ir jūs tikrai to nusipelnėte!

Share:
facebook-icon
pinterest-icon