2022 03 01

Šviežiausia SOULZ naujiena - tvarus vokiečių prekės ženklas Armedangels

Pastaraisiais metais kalbėdami apie madą vis dažniau išgirstame žodį “tvarus”. Ir tai jau seniai nėra tik niekam nesuprantamas priežodis - tai naujųjų laikų realybė, būtinybė ir tema, į kurią atsisuka vis daugiau drabužių prekinių ženklų. Vokietijoje sukurtas Armedangels - būtent vienas tokių.

Prieš 15 metų įkurtas prekės ženklas nuo pat pradžių nusprendė ne tik kurti drabužius, bet ir kurti pokytį mados industrijoje, kuri šiai dienai yra viena iš didžiausių planetos teršėjų. Žymus tvarios bei etiškos mados reitingų sudarytojas “Good on you”, prekiniam ženklui Armedangels skyrė įvertinimą great (liet. puiku), kuris tikrai gana retai sutinkamas mados industrijoje. Ką šis prekinis ženklas daro tokio, kad yra labai mėgstamas tvarios mados gerbėjų gretose?

 

Kodėl rinktis Armedangels?

Pirmiausia, Armedangels savo drabužiams naudoja daugiausiai ekologiškas medžiagas, įskaitant GOTS (Global Organic Textile Standart) medvilnę, RWS (Responsible Wool Standart) organinę vilną bei renkasi mažą poveikį aplinkai turinčias medžiagas. Taip pat jie užtikrina aukščiausius gyvūnų laikymo standartus ir nežaloja jų produkcijos gamybos procese. Na, o šiukšles jie gali paversti naujutėlaičiais drabužiais! Arba kitaip - gamybos procese jie tausoja išteklius ir siekia pakartotinio medžiagų naudojimo.

Laikantis visų šių principų Armedangels gali užtikrinti, kad visi jų drabužiai bus itin kokybiški, malonūs dėvėti ir juos norėsis iš spintos traukti daug dažniau nei kitus! Savo kolekcijoje jie siūlo stilingus, jaunatviškus, bet tuo pačiu laikui nepavaldžius drabužius vyrams bei moterims.

 

Spintos kapsulė

Šis prekinis ženklas - puikus pavyzdys, kaip galima sukurti kokybišką, tarpusavyje derančią spintos kapsulę, papildant ją reikalingiausiais drabužiais. Savo asortimente jie siūlo daugybę skirtingų džinsų modelių - nuo itin skinny, iki šiais metais madingų plačių, kliošinių, žemo liemens džinsų. Taip pat asortimente rasite ir medvilnines palaidines - nepamainomus kasdienius drabužius, kuriuos nešiojame bene dažniausiai.

 

Jaukios spintos detalės

Nors žiema skaičiuoja paskutines savo dienas, gyvenant Baltijos regione, megztinio prireikia ir vasarą. Savo asortimente Armedangels pirkėjams siūlo platų megztinių, žaketų bei jaukių laisvalaikio kostiumų pasirinkimą. Didžioji dalis jų drabužių yra neutralių spalvų bei raštų, todėl puikiai dera tarpusavyje ir nesukuria jausmo, kad esant pilnai spintai, vis tiek neturite ką apsirengti.

Dalykinė eilutė

Jei kasdieninių drabužių savo spintoje turite pakankamai, bet niekaip negalite rasti tvaresnių drabužių, tinkamų dalykinei aplinkai, Armedangels jus tikrai išgelbės. Jų drabužių asortimente galima rasti visą eilę klasikinių kelnių modelių, švarkų, megztinių aukštais kaklais ar marškinių.

Stilingas, tvarus, spalvingas pavasaris

Nors tvaraus prekinio ženklo pagrindas - klasikinių, prie visko tinkančių drabužių gamyba, tačiau Armedangels tikrai nepamiršta ir spalvų mylėtojų. Artėjant pavasariui jie siūlo gana platų įvairių drabužių spalvų pasirinkimą. Tiesa, drabužių modeliai išlieka gana paprasti ir tinkami kasdienai, spalvos nėra tokios ryškios, kokių galime pastebėti parduotuvių lentynose, tačiau jų tikrai pakanka nuotaikai pakelti.

Aksesuarai patogiai kasdienai

Aksesuarai yra puikus būdas paįvairinti aprangos derinius. Armedangels savo pirkėjams siūlo jų bestseleriu jau tapusias kepures su snapeliu, platų vilnos bei medvilnės kepurių asortimentą, šalikus ir net stilingas kojines. Visi šie aksesuarai yra unisex tipo, tad jais tikrai galėsite dalintis su savo antrąja puse!

 

Share:
facebook-icon
pinterest-icon