2022 04 14

SOULZ #ForEverySoul | Ekonominis

Ar jau spėjote atsinaujinti ir pavasariui paruošti savo spintą? Kad tai padaryti būtų lengviau, pristatome jau penktąją SOULZ #ForEverySoul temą, kurioje pasakojame apie stilingus, daugeliui prieinamus prekės ženklus.

Suknelių pasaulyje

Sunku būtų įsivaizduoti labiau pavasarinei moters spintai tinkamą drabužį nei suknelė. Lengvos, vėjyje besiplaikstančios, įvairiais raštais margintos suknelės puikiai tinka tiek dėvėti biure, tiek laisvailaikiu ar švenčių metu. Telieka pasirinkti norimą suknelės ilgį, iškirptės bei rankovių tipą bei pritaikyti spalvą prie nešiojamiausių savo drabužių. Ypač platų įvairių suknelių asortimentą siūlo prekiniai ženklai Vila, Vero Moda, Orsay, Tom Tailor, Armedangels, Imperial.

Stilinga pavasario kapsulė

Tam, kad visuomet turėtumėt ką apsirengti ir nereikėtų kiekvieną rytą rymoti prie spintos, verta susikurti spintos kapsulę, kurioje visi drabužiai dera tarpusavyje. Tai meistriškai daro Agnė Gilytė siūlantį itin kokybišką bei moterišką prekės ženklą Capsule by Agnė Gilytė. Spintoje tikrai verta turėti kokybišką švarką, visoms progoms tinkančius marškinius, medvilnės palaidinę, tiesaus silueto vilnos paltą bei plačiai deriniuose pritaikomą suknelę ar sijoną.

Kostiumas - visiems gyvenimo atvejams

Nors gali atrodyti, kad kostiumas tinka tik oficialioje aplinkoje, tačiau jį lengvai galima priderinti ir kasdienoje bei šventėse. Turėdami kokybišką kelnių kostiumą, jį puikiai galėsite pritaikyti net ir būdami vestuvių svečiu. Kad drabužiai būtų dar universalesni, kostiumo dalis visuomet galite dėvėti atskirai, derinant prie kitų drabužių spintoje. Stilingus kostiumus siūlo prekiniai ženklai Vila, Rinascimento, Selected, KMX, Imperial.

Spalvinga pavasario spinta

Jei norite į savo spintą įnešti šiek tiek daugiau spalvų, tačiau nežinote nuo ko pradėti, SOULZ siūlo atkreipti dėmesį ne į pačias ryškiausias, o į labiau pastelines spalvas bei tokius prekinius ženklus kaip Dixie, Vila, Vero Moda - čia tikrai rasite daugybę drabužių kiekvienam skoniui. Šį pavasarį į spintą įsileiskite gėlių raštais puoštas sukneles, ryškesnes palaidines, pastelinių spalvų megztukus ar striukes. O jei tiek spalvų pasirodys per mažai, atkreipkite dėmesį į ryškesnius švarkus, sijonus ar šortus.

Universalumas bei tvarumas

Jei jūs drabužiuose labiausiai vertinate patogumą, universalumą bei kokybę, jums tikrai patiks vokiečių prekinis ženklas Armedangels, kuris, prie visos puokštės dalykų, yra dar ir itin tvarus. Savo spintoje verta turėti universalius medvilnės marškinėlius, kokybiškus džinsus, kasdienai tinkamus džemperius bei žaketus. Armedangels taip pat siūlo ir spalvingas sukneles, universalius kelnių modelius bei švarkus.

Pavasaris vyrų spintoje

Šį sezoną SOULZ tikrai nepamiršo ir vyrų - norintiems įsileisti šviežio vėjo į savo spintos lentynas, verta atkreipti dėmesį į prekinius ženklus Celio, Blend, Jack&Jones. Stilingiems deriniams puikiai tiks universalūs marškinėliai bei džemperiai, darbo aplinkai - patogios kelnės bei švarkai. Karštoms vasaros dienoms rasite daugybę šortų pasirinkimų, o vis dar šaltokoms pavasario dienoms - stilingų bomber tipo striukių.

 

Aksesuarai deriniams pagyvinti

Spalvingi aksesuarai - visada gera idėja! Jei nenorite stipriai atnaujinti savo spintos, užmeskite akį į aksesuarų skiltį - jie puikiai pagyvina derinius, suteikia jiems spalvų bei modernumo. Šį sezoną atkreipkite dėmesį į stilingus akinius nuo saulės, spalvingas kojines, rankines, kaklą puoškite lengva skarele. Daugybę skirtingų aksesuarų siūlo prekiniai ženklai Tom Tailor, Vila, CELIO, Orsay.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon