2020 12 15

2020-2021 metų žiemos tendencijos vyrams ir moterims: šiltai, tačiau ne ką mažiau stilingai

Vos pirmajam šaltukui pradėjus žnaibyti nosį, nejučia imam ir susisukam į šilčiausias striukes bei paltus. Atrodo - vienas du ir madai bei stilingoms detalėms mūsų deriniuose neliko vietos. Tačiau atvėsusių orų jokiais būdais nereikėtų išsigąsti - drabužių prekiniai ženklai šią žiemą pasirengę jus apvilkti pačiais stilingiausiais, tačiau tuo pat metu šąlti neleidžiančiais drabužiais.

Močiutės liemenė - mados tendencijų viršūnėse

Jei jau spėjote pamiršti močiučių pamėgtas megztas vilnos liemenes, jas prisiminti padės parduotuvių lentynos, mat tokių liemenių jose rasite ne vieną ir tikrai ne dvi. Liemenės šį sezoną staigiai šovė į mados tendencijų topus ir panašu, kad neketina greitai iš jų trauktis. Iš tiesų, tai labai universalus ir patogus drabužis - nešiokite ją su klasikiniais marškiniais, su trumparankoviais marškinėliais, ar net su šilkinėmis palaidinėmis. Jos ir papuoš, ir sušildys.

Pūkinės striukės renesansas

Jei praėjusiais metais nusprendėte, kad pūsta pūkinė striukė tikrai ne jums, šių metų tendencijos gali padėti persigalvoti. Pūstos pūkinės striukės išgyvena tikrą renesansą ir jas nešioja tiek mokyklinukai, tiek madingiausios Holivudo žvaigždės. Puiku ir tai, kad tokios striukės ne tik tinka prie įvairiausių drabužių ir avalynės, bet ir yra labai patogios, šiltos ir leidžia po apačia užsivilkti net ir labai storą megztinį. Jei klasikinės pūkinės striukės savo spintoje kabinti nenorite, atkreipkite dėmėsį į pūstus, dirbtinės odos modelius. Jie šiemet - yaptingai madingi.

Laisvė mūsų kojoms

Nors daugybę metų aptempti skinny džinsai buvo tikras seksualumo etalonas, tačiau pastaruoju metu į moterų spintas įsisuka laisvumas, vėjavaikiškumas ir nesuvaržytas profesionalumas. Šią žiemą rinkitės ne tik platėjančius džinsus, bet ir plataus modelio tiesias kelnes su kantu, kurias puikiai priderinsite tiek prie megztinių, tiek prie oversized tipo švarkų. Žiemos metu patartina rinktis storesnes vilnos kelnes, tačiau jei spintoje jau kaba plonesnės, drąsiai po jomis mūvėkite pėdkelnes.

Dirbtinės odos drabužių deriniai

Dirbtinės odos drabužių deriniai jau seniai nebesiejami tik su baikerių pasauliu. Odinės kelnės į madingiausių moterų spintas sugrįžo jau prieš kelerius metus, tačiau šį sezoną čia atsiranda ir odiniai švarkai, paltai ar net bucket tipo kepurės, kurias kadaise teko matyti tik ant žvejų žurnalų viršelių. Dirbtinės odos drabužiai gali tapti puikiu akcentu arba net sukurti itin stilingą, pilnai odinį derinį. Eksperementuokite - tam vietos čia į valias.

Kareiviški batai - kiekvienos fashionistos spintoje

Jei savo spintoje dar neturite masyvių aulinukų, pats metas juos įsigyti. Su tokio tipo batais atrodysite itin stilingai, o prireikus, galėsite leistis ir į žygį. Parduotuvių lentynos tiesiog lūžta nuo skirtingų spalvų, tekstūrų, dizainų modelių. Rinkitės universalius ir pačius patogiausius - galėsite avėti tiek prie laisvalaikio kelnių, tiek prie dailių suknelių per šventes.

Mielieji vyrai, kuo puošiatės jūs?

Mados savaitės vyrų niekada nepalieka už borto ir visuomet pataria, kas bus madinga ateinantį sezoną ir ką reikėtų turėti savo spintoje, norint atrodyti išties stilingai. Vienas tokių dalykų - kaklaraištis. Visiška vyriško derinio klasika šį sezoną nešiojama ne tik prie kostiumų, bet ir prie laisvalaikio marškinių, spalvingų megztinių ar net trumparankovių marškinėlių. Ieškant išskirtinumo, vertėtų dėmesį atkreipti į skirtingų spalvų, raštų bei tekstūrų kaklaraiščius.

Masyvūs užsagstomi megztiniai

Jei vis dar galvojate, prie ko būtų galima priderinti spalvingą kaklaraištį, pamėginkite jį ryšėti prie masyvaus cardigan  stiliaus megztinio. Dideli, storų siūlų užsagstomi megztiniai šį sezoną itin madingi. Jie gali būti vienspalviai, spalvoti, itin ilgi ar vos siekiantys kelnių juosmenį. Pasirinkimas labai platus, tad belieka išsirinkti jaukiausią, tinkamiausią ir šilčiausia. Juk svarbu, kad būtų ne tik gražu, bet ir praktiška.

Vienos spalvos eilutė

Tiems, kurie į savo spintą spalvų neįsileidžia, turėtų patikti monochrominiai įvaizdžiai. Ir tai nereiškia, kad visas drabužių derinys nuo galvos iki kojų turi būti juodas. Rinkitės pilkus, rudus, smėlinius ar tamsiai mėlynus atspalvius. Vienos spalvos derinys atrodo labai išlaikytas ir rafinuotas, tačiau pritaikius stilingas detales, tokias, kaip kepurė, kaklaraištis, šalikas ar stilingi auliniai batai - niekada neatrodys nuobodžiai. Na, o jeigu drąsos jums netrūksta, atkreipkite dėmesį į burgundiškus, rausvus ar tamsiai žalios spalvos drabužius.

Odinės spalvos detalės - deriniui pagyvinti

Nei vienas vyro derinys nebūna išbaigtas be kokybiškų odinių detalių. Geros odos diržas, auliniai batai bei pirštinės žiemą - dalykai, kurie privalo atsidurti kiekvieno vyro spintoje. Tačiau 2020-ieji į vyrų spintas atnešė ir odines kepures, švarkus, kelnes ar net ilgus paltus. Tad mėgstantys eksperimentuoti tikrai turėtų atkreipti dėmesį į skirtingos odos drabužius parduotuvių lentynose.

70-ieji grįžta

Kaip ir moterų, taip ir vyrų madoje galima pastebėti sugrįžtančius 70-uosius. Modernus Miko Džagerio įvaizdis gatvėse šiandien nenustebins nei vieno, o stilingos plačios kelnės, spalvingi švarkai ar ryškūs aplikacijomis marginti marškinėliai į kasdienius derinius įneš pakilios nuotaikos.

Share:
facebook-icon
pinterest-icon